Στις 4 Ιουνίου 2023 συμπληρώνονται 15 χρόνια από την μέρα που ο Νίκος Σεργιανόπουλος βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του το Παγκράτι. Η εκπομπή «Ελένη» το μεσημέρι της Παρασκευής (02/06) παρουσίασε ένα αφιερωματικό βίντεο για τη ζωή του ηθοποιού ενώ η Ελένη Μενεγάκη «κόμπιασε» όταν αναφέρθηκε στο θέμα.

«Είναι ένα πρόσωπο το οποίο είναι σαν να υπάρχει ακόμα κοντά μας και ας έχει φύγει από τη ζωή 15 χρόνια τώρα. Κοιτούσα το θέμα, που το συζητούσαμε πριν από λίγες μέρες, και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι έχουν περάσει 15 χρόνια τώρα γιατί στο δικό μου μυαλό είναι σαν να έγινε πριν από πέντε χρόνια. Ήταν για όλους μας πάρα πολύ ξαφνικό, ήταν πάρα πολύ δύσκολο και πάρα πολύ άσχημο» ξεκίνησε να λέει η Ελένη Μενεγάκη.

Με έναν κόμπο στο λαιμό η παρουσιάστρια ανέφερε: «Μιλάω φυσικά για τον Νίκο Σεργιανόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή με πολύ άσχημο τρόπο, δολοφονήθηκε δηλαδή, πριν από δεκαπέντε χρόνια. Ένας ηθοποιός που, επειδή τον βλέπουμε και τον είχαμε δει σε πάρα πολλές σειρές, ειδικά κομεντί, γλυκές και τρυφερές σειρές που παίζουν ακόμα και σήμερα και ακούμε την φωνή του, δεν μας αφήνει να κρατήσουμε αποστάσεις».