Η Ιρίνα Σάικ μαγνήτισε όλα τα βλέμματα στις Κάννες, αφού το 37χρονο μοντέλο εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με αποκαλυπτική εμφάνιση επιδεικνύοντας το καλλίγραμμο κορμί της και ήταν άβαφη.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, φόρεσε ένα δερμάτινο σύνολο που αποτελούνταν από μια μάξι χαμηλοκάβαλη φούστα και ένα crossover crop top, που μόλις και μετά βίας κάλυπτε μόνο το στήθος της.

Έτσι, το διάσημο μοντέλο από τη Ρωσία έκλεψε τις εντυπώσεις, δίνοντας το «παρών» για την πρεμιέρα της ιστορικής δραματικής ταινίας Firebrand (Le Jeu De La Reine) σε σκηνοθεσία Karim Aïnouz και σενάριο των Jessica και Henrietta Ashworth.

Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα, η συγκεκριμένη ταινία σηματοδοτεί την πρώτη σκηνοθετική προσπάθεια του Aïnouz στην αγγλική γλώσσα, αφηγείται την ιστορία της Katherine Parr, της τελευταίας από τις έξι συζύγους του Ερρίκου Η’, της οποίας η θέση ως αντιβασίλισσας απειλείται όταν είναι ύποπτη για τη σχέση της με την κατηγορούμενη αιρετική Anne Askew.

Μάλιστα, γυρίστηκε στην περιοχή Derbyshire του Peak District του Ηνωμένου Βασιλείου και βασίζεται στο ιστορικό μπεστ σέλερ της Elizabeth Fremantle «Queen’s Gambit».

Ακολουθούν φωτογραφίες του Associated Press από την εμφάνιση της Ιρίνα Σάικ: