Η αρχηγός του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου, βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη, και έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, η κ. Κωνσταντοπούλου μίλησε για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον ηθοποιό Διαμαντή Καραναστάση.

Μάλιστα, η εκπομπή είχε ετοιμάσει μια έκπληξη στην πολιτικό, καθώς χωρίς να το ξέρει η ίδια, παρουσιάστηκε μια συνέντευξη του αγαπημένου της, ο οποίος μίλησε για το χρονικό της σχέσης τους. «Με τη Ζωή γνωριστήκαμε το 2016 στο φουαγιέ του Θεάτρου Τέχνης σε μια παράσταση. Το 2015 της είχε στείλει ένα μέιλ για το δημοψήφισμα και την ακέραιη στάση της», είπε αρχικά ο ίδιος.

«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένας άνθρωπος που είναι στη ζωή μου. Υπήρξε μία σχέση που εξελίχθηκε σε κάτι πολύ όμορφο. Είναι μία ακτιβίστρια, δεν είναι πολιτικός», είπε για την αγαπημένη του. «Είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι που έχει κανιβαλιστεί με πολύ έντονο τρόπο. Υπάρχει ένας κανιβαλισμός, παλιότερα όλοι έλεγαν “μαζέψτε την τρελή”. Όποιος γνωρίσει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου λέει “τι γλυκό πλάσμα είναι αυτό και τι γλυκό κορίτσι“. Της λέω πως και εκείνη πρέπει να προβάλλει αυτή την εικόνα της προς τα έξω».

Εκείνη, φανερά χαρούμενη από τη συνέντευξη που έδωσε ο σύντροφός της προς τιμή της, σχολίασε πως «μου κάνατε την έκπληξη. Η αγάπη είναι κάτι, για το οποίο πρέπει να παλέψουμε. Με τον Διαμαντή ήμασταν μαζί άρρηκτα στην προσπάθεια για την “Πλεύση Ελευθερίας“, είναι δύσκολη για έναν καλλιτέχνη η δοκιμασία της πολιτικής, όπως και για έναν απλό πολίτη. Θέλουμε να φέρουμε την αγάπη στο επίκεντρο και τον απλό κόσμο στην πολιτική και στη συμμετοχή. Θέλουμε να ενεργοποιήσουμε όσους δεν πάνε να ψηφίσουν».