Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο σε συνέντευξη που έδωσε, αποκάλυψε ότι έγινε πατέρας για έβδομη φορά σε ηλικία 79 ετών, αφού απέκτησε ακόμα ένα μωρό. Ωστόσο, δεν θέλησε να αναφερθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε στο ET Canada και αναφέρονταν στο αν είναι δύσκολο να μεγαλώνει κάποιος έξι παιδιά. Τότε, διέκοψε την ερώτηση που δέχτηκε και απάντησε: «Επτά, για την ακρίβεια. Μόλις απέκτησα ένα μωρό».

Στη συνέχεια, είπε πως «είμαι στοργικός με τα παιδιά μου, αλλά και αυστηρός σε κάποια πράγματα. Θέλω να πω, δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγεις με τα παιδιά. Δεν μου αρέσει να πρέπει να επιβάλλω τον νόμο και τέτοια πράγματα. Αλλά, μερικές φορές δεν έχεις άλλη επιλογή».

«Κάθε γονιός, νομίζω, θα έλεγε το ίδιο πράγμα. Θέλεις πάντα να κάνεις το σωστό για τα παιδιά και να τους δίνεις το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, αλλά μερικές φορές δεν μπορείς», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Μέχρι στιγμής, κανείς δεν γνωρίζει ποια είναι η μητέρα του παιδιού, όμως στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού φημολογείται πως είναι η Tiffany Chen, με τον Ντε Νίρο να φημολογείται πως είναι σε σχέση μαζί της το τελευταίο χρονικό διάστημα.