Τα τηλεοπτικά πρόσωπα που βρίσκονται στην επικαιρότητα αλλά και για την υπόθεση του ευρωβουλευτή και ηθοποιού, Αλέξη Γεωργούλη μίλησε η Τιτίκα Στασινοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου και στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Η ηθοποιός παραδέχθηκε πως «είδα το Maestro αλλά δεν έπεσα και ξερή να πω: μη χάσω το επόμενο επεισόδιο. Δεν με κέρδισε να μείνω εκεί να δω τη συνέχεια. Τώρα σε αυτό δεν φταίω εγώ. Εγώ είμαι θεατής».

Σχολιάζοντας την Ελίνα Παπίλα ανέφερε πως «Δε νομίζω ότι έχει το χρυσό “κερατάκι” της πρώτης» ενώ σε ότι αφορά τον Νίκο Μουτσινά είπε: «δε νομίζω ότι αποφάσισε να φύγει οριστικά, ίσως βαρέθηκε αυτό που κάνει. Είναι κι αυτό μες στο πρόγραμμα, ο ίδιος είναι ένα χαρισματικό άτομο».

Η Τιτίκα Στασινοπούλου τόνισε πως δεν βλέπει το GNTM και… δεν χάνει και τίποτα που δεν παρακολουθεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα ενώ σε ότι αφορά τη Βίκυ Καγιά σχολίασε πως: «έχει την υποδομή και το πρωτογενές υλικό για να κάνει κάτι, είναι καλή». Για την Κατερίνα Καραβάτου τόνισε πως «μου είναι αδιάφορη στο My Style Rocks».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην υπόθεση με την καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη λέγοντας: «Με προβληματίζει η εποχή που επέλεξαν για να γίνει αυτή η καταγγελία. Δηλαδή ό,τι θυμούνται χαίρονται; Όχι. Εγώ, πάντως, είμαι καχύποπτη. Από την άλλη πλευρά, ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ένα παλικάρι που το κυνηγούσαν όλες. Να μου έλεγες για καμιά κουκλάρα, να πω: λογικό, θόλωσε το παιδί. Εδώ δεν έχει “θόλωσε”. Μιλάμε για μια ασήμαντη».