Για τη μεγάλη μάχη που έδωσε ενάντια στον καρκίνο σε ηλικία μόλις 27 ετών μίλησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (10/04). Η πρώην παίκτρια του Survivor και επιχειρηματίας αρχικά αναφέρθηκε στην παιδική της ηλικία.

«Όταν ήμουν μικρή, ήμουν αγοροκόριτσο, στα 18 μου μεταμορφώθηκα. Είχα έντονη τριχοφυΐα και τα παιδιά με φώναζαν τριχωτή αρκούδα κι επειδή ήμουν πάρα πολύ αδύνατη με φώναζαν “σκελετούλα”. Οικονομικά ως οικογένεια είχαμε τα πάνω μας και τα κάτω μας. Κάποιες φορές θυμάμαι σπάγαμε τον κουμπαρά για ν αγοράσουμε ψωμί. Ο μπαμπάς μου στεναχωρήθηκε με αυτό που μου είπε ο Βαλάντης. Εγώ τον έχω συγχωρήσει», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Σε ότι αφορά τη μάχη της ενάντια στον καρκίνο, είπε πως: «Ο καρκίνος μού τα πήρε όλα. Μου πήρε την υγεία, τα μαλλιά μου, το χαμόγελο από τα χείλη μου, αλλά και των αγαπημένων μου ανθρώπων. Ήταν λέμφωμα σε τελευταίο στάδιο. Οι γιατροί έλεγαν στον σύντροφό μου ότι έχω μία εβδομάδα ζωής. Άρχισα αμέσως χημειοθεραπείες. Είχα πάρει και περούκα αλλά δεν την έβαλα ποτέ. Την έβαλα μια μέρα και ένιωθα γελοία. Ορθοπόδησα μετά από ένα χρόνο. Στα 28 με 29 συνήλθα. Πέρασα βαθιά κατάθλιψη, σκεφτόμουν ότι θα πεθάνω. Το ξεπέρασα με βοήθεια ψυχολόγου».

Για το γάμο της που δεν έγινε τελικά αλλά και τον χωρισμό της, ανέφερε απλά πως: «Κρατώ όλες αυτές τις στιγμές που είχα με αυτόν τον άνθρωπο, μόνο με αγάπη».