Η βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου παρευρέθη χτες σε Πασχαλινή τελετή που έλαβαν χώρα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Γουίνδσορ. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, έκλεψε την παράσταση με την εμφάνισή της, καθώς προσέθεσε μια ασυνήθιστη πινελιά χρώματος στα νύχια της και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ αποφάσισε να βάψει τα νύχια της σκούρα κόκκινα – μακριά από τις ουδέτερες ή διαφανείς αποχρώσεις που συνήθως φοράει σε δημόσιες εμφανίσεις με τη βασιλική οικογένεια. Κατά τη διάρκεια της βασιλείας της αείμνηστης βασίλισσας Ελισσάβετ, η οποία έληξε τον περασμένο Σεπτέμβριο, πιστεύεται πως υπήρχαν κανόνες γύρω από τα χρώματα των νυχιών, καθώς, γενικά, προτιμούνται τα βερνίκια στο χρώμα του δέρματος.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, ο William Hanson, ειδικός σε θέματα βασιλικού πρωτοκόλλου, δήλωσε στην εφημερίδα The Sun ότι «το καυτό κόκκινο και το έντονο ροζ, για παράδειγμα, δεν είναι σωστά, ειδικά για επίσημες περιστάσεις και ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια πένθους». Τα επιτρεπόμενα χρώματα, είπε, περιλαμβάνουν «ημιδιαφανές ή σκούρο ροζ».

Μαζί με την Κέιτ Μίντλεντον, ήταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και τα τρία παιδιά του ζευγαριού, με τον τετράχρονο πρίγκιπα Λούη να παρακολουθεί για πρώτη φορά την παραδοσιακή λειτουργία. Όλη η οικογένεια ντύθηκε στα μπλε, με την Κέιτ να φοράει ξανά ένα μακρύ παλτό Catherine Walker, συνδυασμένο με ένα καπέλο pill box αξίας 825 λιρών, ένα ασορτί clutch και nude μυτερές γόβες.

Τα κόκκινα νύχια της έδωσαν άλλο ένα χρώμα στο ανοιξιάτικο σύνολο και, ακόμα και αν έσπασε το πρωτόκολλο, οι βασιλικοί παρατηρητές ήταν μεγάλοι θαυμαστές της απόφασής της.

Όλη η οικογένεια στη λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου

Η βασιλική οικογένεια βρισκόταν στους χώρους του κάστρου, απολαμβάνοντας τη λαμπερή ανοιξιάτικη λιακάδα πριν από την πρωινή λειτουργία.

Ο Βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα φορούσαν ασορτί μπλε ρούχα, καθώς ο βασιλιάς εμφανίστηκε με κοστούμι και η βασιλική σύζυγος με φόρεμα – παλτό της Anna Valentine με καπέλο Philip Treacy.