Η Κριστίνα Αγκιλέρα μίλησε στο podcast «Call Her Daddy» και αναφέρθηκε και στο σεξ και τις προτιμήσεις της, κάνοντας μια… πιπεράτη αποκάλυψη για τον στοματικό έρωτα.

Στα 42 της χρόνια και με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό της τόσο ως τραγουδίστρια, αλλά και ως κριτής του μουσικού talent show «The Voice» στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, η Κριστίνα Αγκιλέρα, δεν δίστασε να μιλήσει για ακόμη μια φορά για το σεξ και να προκαλέσει.

Η Αμερικανίδα σταρ ανέφερε πως είναι… υπέρμαχος του στοματικού έρωτα, λέγοντας πως «είναι σημαντικό να είσαι με κάποιον που μπορείτε να εξερευνήσετε πράγματα. Είμαι υπέρμαχος της… κατάποσης, υπάρχει πολλή πρωτεΐνη, είναι κάτι που πρέπει να ειπωθεί αφού έχεις κάνει όλη τη σκληρή δουλειά».

Στην ίδια συνέντευξη, η Αγκιλέρα υποστήριξε επίσης: «Το σεξ είναι διασκέδαση και το να γνωρίζεις το σώμα σου είναι πολύ σημαντικό. Αυτό θα συμβεί μονάχα αν περάσεις… χρόνο με τον εαυτό σου πρώτα, ούτως ώστε να ξέρεις τι θα ζητήσεις από τον σύντροφό σου τι σου αρέσει να γίνεται στο σεξ».

Η Xtina έχει προβεί παλαιότερα και σε άλλες πιπεράτες αποκαλύψεις αναφορικά με τις προτιμήσεις της, έχοντας πει μεταξύ άλλων πως «υπάρχουν τέσσερα σημεία του κόλπου μου με τα οποία μπορώ να έρθω σε οργασμό», καθώς και ότι έχει κάνει σεξ σε αεροπλάνα αλλά και στούντιο ηχογραφήσεων.

Η Αγκιλέρα το 2005 παντρεύτηκε τον Τζόρνταν Μπράτμαν το 2005 και απέκτησαν ένα γιο, ενώ χώρισαν το 2011. Από το 2010 βρίσκεται σε σχέση με τον Μάθιο Ράτλερ με τον οποίο έχουν μαζί μια κόρη.