Η Τζέσικα Γκοϊκοετσέα, διάσημο μοντέλο και influencer, αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι του Luc Loren στο Youtube πως υπήρξε θύμα κακοποίησης από τον πρώην σύντροφό της.

Η 26χρονη Καταλανή μίλησε για τα όσα έζησε με τον River Viiperi. «Για εμένα δεν είναι εύκολο να μιλάω γι’ αυτό το ζήτημα. Είναι μηχανισμός αυτοάμυνας, φαντάζομαι. Προσπαθώ να ξεχνάω όλα τα άσχημα», είπε και συνέχισε: «αλλά δεν υπάρχει κάτι καλό σε αυτό που συνέβη. Βίωσα σωματική βία, αλλά αυτό που μου άφησε μεγαλύτερα τραύματα ήταν η ψυχολογική. Έζησα δυόμιση χρόνια με κάποιον που έπαιζε με το μυαλό μου. Με “σκότωσε”».

«Άρχισε με μικρά πράγματα, αλλά σταδιακά αντιλήφθηκα πως η προσωπικότητά μου είχε διαγραφεί εντελώς. Σε αυτό το διάστημα προσπάθησα να χωρίσω μαζί του χίλιες φορές, αλλά για κάποιο λόγο ένιωθα κακός άνθρωπος όταν το έκανα», υπογράμμισε.

«Ερχόταν στο σπίτι κι εγώ λιποθυμούσα από το φόβο μου. Ήταν η ίδια η αστυνομία που ήρθε στο σπίτι και με έσωσε γιατί αν εξαρτιόταν αποκλειστικά από εμένα, εγώ δεν πρόκειται να μιλούσα και κανείς δεν θα μάθαινε τι συνέβαινε. Είχα τρελαθεί», κατέληξε.

Πλέον, τους τελευταίους μήνες, η Τζέσικα Γκοϊκοετσέα βρίσκεται σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή Μαρκ Μπάρτρα άλλοτε παίκτη της Μπαρτσελόνα και νυν συμπαίκτη των Ελλήνων διεθνών Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη στην πρωταθλήτρια Τουρκίας, Τράμπζονσπορ.