Ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ και εγγονός του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου είναι ερωτευμένος και οι φωτογραφικοί φακοί τον έχουν αποθανατίσει στο πλευρό της αγαπημένης του, το 36χρονο μοντέλο και αδερφή της Κάρα Ντελεβίν. Το ζευγάρι δεν ήθελε να επιβεβαιώσει ούτε να διαψεύσει τις φήμες, ότι είναι μαζί.

Τη σχέση τους επιβεβαίωναν μόνο κοινά τους στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν από τα ξένα ΜΜΕ. Οι κοινές τους φωτογραφίες προέρχονται από παπαράτσι, αλλά από ό,τι φαίνεται, έχουν αρχίσει να αναρτούν και οι ίδιοι κάποιες φωτογραφίες στα social media τους. Χθες, μέσα από το προφίλ του στο Instagram, ο Κωνσταντίνος Αλέξιος ανέβασε φωτογραφία της συντρόφου του.

Ωστόσο, τα ΜΜΕ, αναφέρονται συχνά- πυκνά και στη διαφορά ηλικίας των 12 ετών που χωρίζει το ζευγάρι, αλλά είναι κάτι το οποίο δεν φαίνεται να τους πτοεί. Πάντως και στα social media είναι πολλά τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας του ζευγαριού.

Επιπλέον τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρονται και στο… γάμο της Πόπι Ντελεβίν. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η 36χρονη δεν έχει πάρει ακόμα διαζύγιο και φαίνεται πως είναι ακόμα παντρεμένη αλλά μόνο στα «χαρτιά» καθώς βρίσκεται σε διάσταση από τον σύζυγό της, Τζέιμς Κουκ.

Ποια είναι η Πόπι Ντελεβίν

Η Πόπι Ντελεβίν είναι μοντέλο και ηθοποιός με καταγωγή από τη Βρετανία και η μεγαλύτερη αδερφή της Κάρα Ντελεβίν. Στο πορτφόλιο της περιλαμβάνονται συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της μόδας όπως Chanel, Louis Vuitton και Dolce & Gabbana.

Γνωστή για το κομψό στυλ της και την εντυπωσιακή της εμφάνιση, η Ντελεβίν αποτελεί μία αξιοσημείωτη παρουσία στον κόσμο της υψηλής μόδας. Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια, η Ντελεβίν ασχολείται όλο και περισσότερο με φιλανθρωπικό έργο, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα της για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για διάφορους σκοπούς. Είναι μακροχρόνια υποστηρίκτρια του Ιδρύματος Starlight Children’s Foundation, το οποίο παρέχει στήριξη σε παιδιά με σοβαρές ασθένειες, ενώ έχει επίσης συνεργαστεί με το Παγκόσμιο Ταμείο για την Άγρια Ζωή και την Εταιρεία Αλτσχάιμερ.