Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η αγαπητή σε όλους Βασιλική του Σασμού, μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου τόσο για τον ρόλο της, όσο και τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί.

«Δε μπορώ να σας πω τίποτα για το παρακάτω. Κι εμείς ξέρουμε πολύ πιο λίγα απ’ όσα φαντάζεστε. Είμαστε λίγα επεισόδια μπροστά και δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθούν πολλά πράγματα» είπε για την τηλεοπτική σειρά του Alpha.

«Ο κόσμος έξω μου μιλάει σαν να με γνωρίζει. Δεν μου έχει ξανατύχει. Ο τρόπος που με πλησιάζουν μου δείχνει ότι τους κάνω να μαλακώσουν. Μου στέλνουν μηνύματα ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, λες και δεν το ξέρω. Με τον ρόλο μου στον Σασμό με ξαναγνώρισε ο κόσμος» αποκαλύπτει χαριτολογώντας η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην παράσταση «Constractions, όροι συμβολαίου». «Είναι μία παράσταση στην οποία ακούμε στο πρώτο μέρος το κοινό να γελάει και λέμε από μέσα μας: τι σας περιμένει δεν ξέρετε, γελάστε τώρα που μπορείτε. Έχει να κάνει με τις σχέσεις εξουσίας που υπάρχουν στην εργασία» δήλωσε.

«Είμαι πάρα πολύ κοντά στα παιδιά μου, είμαι από πάνω τους σε όλα. Προσπαθώ όμως να τους αφήνω να παίρνουν και πρωτοβουλίες και τον χώρο τους, να αναπτύξουν τις κλίσεις που δείχνουν πως έχουν, να τους δώσω τα ερεθίσματα για το οτιδήποτε. Είμαι και φίλη τους αλλά και αυστηρή» ανέφερε.