Το όνομα της Λένας Ζευγαρά, τις τελευταίες ημέρες ακούστηκε έντονα και η τραγουδίστρια επικρίθηκε καθώς δημοσιεύματα την ήθελαν να ζητά αμοιβή 26.000 ευρώ από τον Δήμο Ξάνθης, προκειμένου να εμφανιστεί στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση που διοργανώνει η πόλη κάθε χρόνο.

Ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, Ηλίας Ασκαρίδης,  μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, του Alpha και έβαλε τα πράγματα στη θέση του σχετικά με την αμοιβή της Λένας Ζευγαρά.

Σε ερώτηση του Γιάννη Πουλόπουλου, ο κύριος Ασκαρίδης διευκρίνησε: «Χαίρομαι που με ρωτάτε, για να γνωρίζει και ο κόσμος. Αυτό το ποσό είναι όλο το καλλιτεχνικό κομμάτι, ο φόρος, ο ΦΠΑ, τα έξοδα, η διαμονή, είναι τα πάντα. Υπήρχαν 16 άτομα ορχήστρα μαζί με τη Λένα Ζευγαρά».

«Αυτό που βγήκε λάθος είναι ότι η Λένα Ζευγαρά πήρε αυτά τα χρήματα και όλο αυτό παρεξηγήθηκε. Επειδή εγώ την ξέρω τη Λένα και είναι τόσο καλό και απλό παιδί, ποτέ δεν έχει προκαλέσει. Είναι μία ολόκληρη ομάδα. Όλη η εκδήλωση κοστίζει 26.000 ευρώ να το καταλάβει κι ο κόσμος» σημείωσε από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου.