Το Κέντρο Πολιτισμού του δήμου Ξάνθης αποφάσισε για τη φετινή εκδήλωση με αφορμή το καρναβάλι, να τραγουδήσουν καλλιτέχνες του λαϊκού τραγουδιού, της τραπ και ποπ μουσικής, με πρώτο όνομα τη Λένα Ζευγαρά. Μετά τη «θύελλα» αντιδράσεων που ξεσηκώθηκε από τη στιγμή που μαθεύτηκε το ποσό, ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για να απαντήσει στις κριτικές. Όπως προκύπτει από τις αποφάσεις του Κέντρου Πολιτισμού, που αναρτήθηκαν στη Δι@ύγεια, η σημερινή εναρκτήρια συναυλία με τη Λένα Ζευγαρά θα κοστίσει 26.000 ευρώ, ενώ εγκρίθηκε και δαπάνη 23.000 ευρώ για την προμήθεια και ρίψη πυροτεχνημάτων.

«Πρώτον θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι σε αυτό το μεγάλο τον θεσμό σ’ αυτή την ευλογημένη περιοχή πάντα φέρνουμε μεγάλα μουσικά σχήματα. Είναι στο κέντρο της πλατείας δωρεάν για 110.000 κόσμο και βέβαια και από την ευρύτερη περιοχή. Αυτά τα χρήματα είναι η φιλοξενία, όλο το μουσικό σχήμα που συνοδεύει την κυρία, τα αεροπορικά εισιτήρια, τα ηχητικά, όλα. Είναι ένα κομμάτι χρηματοδότησης» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε για την αμοιβή της τραγουδίστριας:

«Δεν το ξέρω αυτό το κανονίζει ο μάνατζερ όχι εγώ» είπε. Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η αμοιβή για τους τραγουδιστές που θα συνοδεύσουν τη Λένα Ζευγάρα στη συναυλία δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή των 26.000».