Τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή τον χορό της Ντόρας Κουτροκόη και του Δημήτρη Οικονόμου, σχολίασε η Ναταλία Γερμανού. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είχε τονίσει την υποκρισία που κυριαρχεί στη showbiz, λέγοντας ότι «ο κόσμος νομίζει ότι είμαστε όλοι ίδιοι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι σε αυτή τη δουλειά».

«Απασφάλισε. Θα του δώσω δίκιο. Ο κόσμος καταλαβαίνει και δεν τρώει κουτόχορτο» ξεκίνησε να λέει η Ναταλία Γερμανού. «Εγώ φαντάζομαι περίπου τι και ποιους φωτογράφισε. Ο Γιώργος, επειδή τον έχω πετύχει κάποιες φορές σε βραδινό κάλεσμα, είναι πάντα τυπικός και σοβαρός. Είναι χαμηλών τόνων, δεν είναι καθόλου της αγκαλιάς, αν δεν σε συμπαθεί θα σου το δείξει» είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Δεν ξέρω αν η αφορμή ήταν ο χορός της Ντόρας Κουτροκόη με τον Δημήτρη Οικονόμου ή κάποιες άλλες παρουσιάστριες που παίζουν αυτή τη στιγμή σε απέναντι ζώνες και όταν συναντιούνται να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται ενώ στην πραγματικότητα μισιούνται θανάσιμα» συνέχισε.

«Είναι μία κοινωνική σύμβαση όμως. Ακόμα και στο οικογενειακό τραπέζι, θα είναι κάποιος που δεν θέλεις, που δεν τα πας τέλεια. Του Γιώργου δεν του αρέσει γενικά να πηγαίνει σε αυτά» σχολίασε από την πλευρά της η Εβελίνα Νικόλιζα, με την παρουσιάστρια να της απαντά: «Μπορείς να χαιρετήσεις, δεν χρειάζεται να υπερβάλλεις. Να κάνεις υπερβολικές λατρείες και αγάπες».