Άφωνοι έμειναν οι θαυμαστές της Paris Hilton όταν είδαν τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, στην οποία κρατά το χέρι του νεογέννητου γιου της. «Ήδη σε αγαπάμε περισσότερο από όσο μπορούν να περιγράψουν οι λέξεις» έγραψε στη λεζάντα, αποκαλύπτοντας ότι απέκτησε ένα αγοράκι με τον σύζυγό της, Carter Reum, μέσω παρένθετης μητέρας.

«Ήταν πάντα το όνειρό μου να γίνω μητέρα και είμαι τόσο ευτυχισμένη που ο Carter και εγώ βρήκαμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε την οικογένειά μας και η καρδιά μας κοντεύει να σπάσει από αγάπη για το αγοράκι μας» είπε στο περιοδικό People. Τον περασμένο Δεκέμβριο, στο γκαλά του Hollywood Reporter «Women in Entertainment», η Hilton μίλησε ανοικτά για την επιθυμία τους να αποκτήσουν ένα μωρό. Όπως είπε είχαν ξεκίνησαν τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης στη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας του COVID-19.

Η ζάμπλουτη κληρονόμος δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για τη γέννηση του μωρού. Αν και αυτό είναι το πρώτο παιδί της Hilton, ο 40χρονος Reum έχει ήδη μια 10χρονη κόρη με την ριάλιτι σταρ Laura Bellizzi, την οποία φέρεται να έχει δει «μόνο μία φορά», σύμφωνα με την Daily Mail.

Αμέσως μετά το ανέβασμα της φωτογραφίας η Hilton κατακλύστηκε από μηνύματα αγάπης από τους φίλους, την οικογένεια και τους followers της.