Ένα μοντέλο OnlyFans αποκάλυψε τη σκοτεινή πλευρά της φήμης στο Διαδίκτυο, αποκαλύπτοντας τρομακτικές καταστάσεις αλλά και ανατριχιαστικούς άντρες, που έχει συναναστραφεί. Η 24χρονη Hannah Palmer, ισχυρίζεται ότι έχει κερδίσει περίπου 5 εκατομμύρια δολάρια στο OnlyFans από τότε που μπήκε στην πλατφόρμα τον Μάρτιο του 2021. Έχει επίσης 2,2 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, όπου δημοσιεύει σέξι στιγμιότυπα.

Ενώ οι ιστότοποι της έχουν φέρει τόσο ένα «αξιοσέβαστο» ποσό περιουσία, όσο και φήμη, φέρεται να την έχουν εκθέσει σε επικίνδυνες καταστάσεις.

Από τότε που έγινε διάσημη στο Διαδίκτυο, είπε ότι συνάντησε έναν άντρα που την ακολουθούσε «παντού», κάποιον που έστελνε φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της και έναν άνδρα που την κατέγραψε από ένα παράθυρο στο διαμέρισμά της και στο μπαλκόνι της ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε το βίντεο, σε ανοιχτή μετάδοση. Η Palmer τελικά ένιωσε τόσο ανασφαλής που έπρεπε να επικοινωνήσει με το FBI.

«Υπήρξαν στιγμές που φοβήθηκα ακόμα και στο ίδιο μου το σπίτι. Είναι λίγο ανησυχητικό γιατί παρόλο που προσπαθώ να κρύψω το σπίτι μου αλλά και προσωπικές πληροφορίες από το κοινό, οι influencers δεν είναι σε θέση να παρέχουν στους εαυτούς τους μεγάλη ασφάλεια ή ιδιωτικότητα παρά το γεγονός ότι κινδυνεύουν από τέτοιου είδους συμπεριφορές από τους θαυμαστές τους», είπε η Palmer και μεταδίδουν οι New York Post.

Το μοντέλο βίωσε την πρώτη άσχημη εμπειρία το 2019, όταν έπιασε τη γειτόνισσα της να την ηχογραφεί κρυφά στο διαμέρισμά της στο Λος Άντζελες. «Περίμενε να βγω στο μπαλκόνι μου για να με ηχογραφήσει και τα βίντεο δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο σε ορισμένες “περίεργες” ιστοσελίδες», ισχυρίστηκε. Η Palmer ανακάλυψε το «κλεμμένο» περιεχόμενο μόνο όταν έψαξε τυχαία το όνομά της στη Google μια μέρα. Ανακάλυψε ότι η γειτόνισσα της ηχογραφούσε εκείνη και πολλές άλλες νεαρές γυναίκες στην πολυκατοικία από το παράθυρό της και το μοιραζόταν στο διαδίκτυο. «Επικοινωνώ με την αστυνομία, η οποία μου είπε να επικοινωνήσω με το FBI, κάτι που έκανα στη συνέχεια», είπε, υποστηρίζοντας ότι «δεν ενημερώθηκε ποτέ από αυτούς». Η influencer του Instagram παρατήρησε επίσης έναν «περίεργο» άντρα να την ακολουθεί όπου κι αν πήγαινε.

«Δεν δημοσίευσα τα μέρη που ήμουν, αλλά οι φίλοι μου το έκαναν», είπε. «Έτσι, έβλεπε τις αναρτήσεις για να βρει πού βρισκόμασταν. Χωρίς, μάλιστα να κοινοποιούμε τις επιχειρήσεις ή τις τοποθεσίες, εκείνος με έβρισκε». Ο παράξενος άντρας καταδίωκε την Palmer και την πλησίαζε ζητώντας της φωτογραφίες με τα πόδια της. «Δεν ήταν επικίνδυνο, αλλά ήταν παράξενο», είπε.

Δυστυχώς, βρέθηκε σε μια τρομακτική κατάσταση πέρυσι όταν μετακόμισε σε νέο σπίτι. «Άρχισα να λαμβάνω απειλητικά μηνύματα από έναν άγνωστο αριθμό, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών του σπιτιού μου τραβηγμένες από την πίσω αυλή (του γείτονα), εικόνων από το εσωτερικό του σπιτιού μου και μιας αηδιαστικής λεκτικής παρενόχλησης», υποστήριξε η Palmer. Επιπλέον, «απειλούσε εμένα και την οικογένειά μου με μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου αλλά και με βίαιο τρόπο».

Η Palmer απευθύνθηκε στην αστυνομία και υπέβαλε πλήρη αναφορά, με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα υπό τον φόβο, πως το συγκεκριμένο άτομο θα μπορούσε να πραγματοποιήσει τις βίαιες απειλές του. Ευτυχώς, «τίποτα δεν έχει συμβεί από τότε», είπε. Η 24χρονη έχει γίνει πιο προσεκτική πλέον και έχει λάβει επιπλέον μέτρα για την προστασία της. Τώρα χρησιμοποιεί ένα δεύτερο κινητό τηλέφωνο για λόγους εργασίας, χρησιμοποιεί μια ταχυδρομική θυρίδα για αλληλογραφία θαυμαστών, προσέλαβε security και επένδυσε σε ένα υψηλής τεχνολογίας σύστημα οικιακής ασφάλειας.

Οι ειδικοί ψυχικής υγείας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου τα τελευταία χρόνια σχετικά με την ανησυχητική παγκόσμια αύξηση της κουλτούρας των incel και της διαδικτυακής κακοποίησης των γυναικών. Οι Incels ορίζονται από την Anti-Defamation League ως μια εξτρεμιστική ομάδα «ετεροφυλόφιλων ανδρών που κατηγορούν τις γυναίκες και την κοινωνία για την έλλειψη ρομαντισμού».

«Έχω λάβει κάθε προφύλαξη για να μην μαθευτεί ο προσωπικός μου αριθμός αλλά και οι προσωπικές μου πληροφορίες στο διαδίκτυο», ανέφερε. «Αν έχω πάλι τρελούς καταδιώκτες, θα υποβάλω αναφορές στην αστυνομία ή θα προβώ σε περιοριστικές εντολές».

Δυστυχώς, η Palmer δεν είναι η μόνη γυναίκα που καταδιώκεται και παρενοχλείται στο διαδίκτυο. Η YouTuber και το μοντέλο των OnlyFans Tana Mongeau προσέλαβε ασφάλεια πλήρους απασχόλησης αφού ένας stalker φέρεται να εμφανιστεί έξω από το σπίτι της στο Λος Άντζελες οπλισμένος με μαχαίρια.