Με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, το φινάλε του οποίου απογειώθηκε με τη φωνή της Χαρούλας Αλεξίου και προκάλεσε ανατριχίλα και επικά σχόλια στους χρήστες του Twitter κατέβασε αυλαία το Maestro για την πρώτη του σεζόν το βράδυ της Πέμπτης (15/12). Οι δε, πρωταγωνιστές της σειράς μαζεύτηκαν όλοι μαζί για να το δουν.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ευχήθηκε ο επόμενος κύκλος να είναι ακόμη πιο δημιουργικός, ενώ ανακοίνωσε πως το Maestro δίνει ραντεβού με τον κόσμο από τη Δευτέρα 19/12 στο Netflix.

Ο δημιουργός, ηθοποιός και σκηνοθέτης της σειράς ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τη φωτογραφία αυτής της σύναξης με τα χαμόγελα να περισσεύουν.

«Χθες το βράδυ είδαμε τον τελευταίο επεισόδιο αυτού του κύκλου με την ευχή ο επόμενος να είναι ακόμα πιο δημιουργικός…Είστε οι έμπνευση μου και ο λόγος που το έργο αυτό έχει τόσο ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου…Τα λέμε από Δευτέρα στο Netflix» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε με τον ίδιο και δίπλα του τη Μαρία Καβογιάννη, τη Χαρούλα Αλεξίου, την Κλέλια Ανδριολάτου, τη Στεφανία Γουλιώτη, τον Γιώργο Μπένο και τον Ορέστη Χαλκιά.