Ήταν κάποτε άστεγη, τώρα όμως η μητέρα δυο παιδιών λέει πως βγάζει μια «περιουσία» στο OnlyFans με τις σέξι φωτογραφίες των… ποδιών της. Η 29χρονη Holly Rimmington στράφηκε στη συνδρομητική πλατφόρμα, γνωστή για το ροζ περιεχόμενό της, πριν από μερικούς μήνες καθώς έδινε καθημερινή μάχη να τα βγάλει πέρα. Τώρα λέει ότι ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρε ποτέ.

«Πέρασα μια πραγματικά δύσκολη περίοδο στη ζωή μου και δεν πίστευα ότι θα ξέφευγα», δήλωσε η Βρετανίδα στη Daily Star. «Έχασα τα πάντα, έχασα το σπίτι μου και τότε αποφάσισα να κάνω αυτό για να έχω μια καλύτερη ζωή. Έχω υπάρξει άστεγη με δύο παιδιά και έχουν υπάρξει άνθρωποι που έχουν προσπαθήσει να με ρίξουν κάτω αμέτρητες φορές».

Η Rimmington δεν αποκάλυψε πώς κατέληξε στους δρόμους, όπως και το διάστημα που παρέμεινε άστεγη. Σύμφωνα όμως με τη βρετανική Daily Star, πλέον βγάζει «σοβαρά λεφτά» με το kinky περιεχόμενό της και έχει πλέον μια στέγη πάνω από το κεφάλι της.

Παράλληλα με τις φωτογραφίες των ποδιών, μοιράζεται και φωτογραφίες με εσώρουχα στους αφοσιωμένους συνδρομητές της.

Η ίδια λέει ότι ασχολείται και με το FINDOM, όπου σύμφωνα με τον Independent, «όμορφες και ισχυρές γυναίκες λαμβάνουν λεφτά και ακριβά δώρα από υποτακτικούς άντρες που φαίνεται να μην θέλουν σχεδόν τίποτα σε αντάλλαγμα».

«Πολλοί τύποι είναι απλώς εκεί και θέλουν αν μιλήσουν πραγματικά και να αισθανθούν ξεχωριστοί», εξήγησε η ίδια.

Η μητέρα λέει ότι την έχουν προσεγγίσει πρακτορεία μοντέλων και πιστεύει ότι το OnlyFans μπορεί να τη βοηθήσει με τις επιχειρηματικές της προσπάθειες. «Πιστεύω ότι θα μου ανοίξει μερικές πόρτες. Δεν κοιτάω πολύ μακριά στο μέλλον όμως θα το κάνω το επόμενο διάστημα».

Η Rimmington, η οποία λέει ότι ήταν ένα «χοντρό ασχημόπαπο», ευλογεί πλέον το OnlyFans. «Ποτέ δεν θα πίστευα ότι θα επικοινωνούσαν πρακτορεία μοντέλων μαζί μου στην ηλικία μου».