Στον τραυματισμό του διάσημου Αυστραλού ηθοποιού Ηugh Jackman κατέληξε το εντυπωσιακό κόλπο, που επιχείρησε να κάνει κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής της Oprah Winfrey στο Sydney.

Ο Jackman, ιδιαίτερα γνωστός ως «Wolverine» στις ταινίες «X-Men», σκαρφάλωσε στην κορυφή του Opera House, από όπου «τσούλησε» σε σχοινί, προς τη σκηνή που στήθηκε ειδικά για την εκπομπή της Oprah.

Κατά τον τερματισμό του ωστόσο, κάτι πήγε στραβά, με αποτέλεσμα να μη λειτουργήσουν σωστά τα φρένα του και να προσγειωθεί σε ένα από τα φώτα, που κρέμονταν από το ταβάνι της σκηνής.

Στην αρχή κανείς δε συνειδητοποίησε τι συνέβη, συμπεριλαμβανομένης και της διάσημης «οικοδέσποινας» της εκπομπής.

Όταν όμως τόσο η ίδια όσο και οι θεατές είδαν την προσπάθειά του να λυθεί, ενώ ακόμη κρεμόταν από το σχοινί, αλλά κυρίως το μάτι του, που αιμορραγούσε, τα χειροκροτήματα και οι κραυγές ενθουσιασμού μετατράπηκαν σε κραυγές αγωνίας.

Μόλις κατέβηκε, οδηγήθηκε από τους τραυματιοφορείς στα παρασκήνια, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, για να επιστρέψει και πάλι στη σκηνή, με έναν επίδεσμο κάτω από το μάτι του.

«Κατέβαινα χαιρετώντας τον κόσμο, απολαμβάνοντας τη θέα του λιμανιού… είδα τον πατέρα μου, τα παιδιά και εσένα… πήγα να τραβήξω το φρένο μου και … μπουμ», είπε στη Winfrey.

Αποδεικνύοντας για μία φορά ακόμη, πως διαθέτει έξυπνο χιούμορ, είπε πως και ο τραγουδιστής των U2, Bono, κατά τη δική του εμφάνιση στο show, ήταν προγραμματισμένο να κάνει το ίδιο «αεροπλανικό» κόλπο, ωστόσο «ήταν αδύνατο να τον καλύψει η ασφάλειά του».

πηγή: toblogtonkirion