Απέναντι από την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο βρέθηκε η Άννα Μαρία Παπαχαράλαμπους η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ το μεσημέρι της Τρίτης (01/11).

Η ηθοποιός μίλησε για το metoo, τις καταγγελίες αλλά και την συνάντηση με τον Απόστολο Γκλέτσο που ξύπνησε μνήμες από την πετυχημένη σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς».

Η Άννα Μαρία Παπαχαράλαμπους πρόσφατα συναντήθηκε ξανά με τον Απόστολο Γκλέτσο με αφορμή την σειρά του Φοίβου Δεληβοριά «Τα νούμερα» και ξύπνησαν μνήμες από τον έρωτα της Ερατώς και του Αντώνη.

«Πήγα πολύ χαλαρή και δεν το περίμενα. Ήταν πολύ συγκινητικό. Το ξέραμε ότι θα γίνει αλλά δεν περίμενα ότι θα αισθανθώ μία γλυκιά συγκίνηση. Όλο αυτό μου φέρνει μια νεότητα, μία άγνοια κινδύνου, όσα έχεις σε εκείνη την ηλικία» ανέφερε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Σε ότι αφορά το ελληνικό metoo και τις κακοποιητικές συμπεριφορές που είδαν το φως της δημοσιότητας, η ηθοποιός ανέφερε: «Το μεγάλο πρόβλημα σε όλο αυτό είναι η ετεροχρονισμένη αντίδραση. Έχεις μεγαλύτερες ελπίδες να σωθείς ή να σωθεί κάποιος άλλος να μιλήσεις εκείνη τη στιγμή. Τότε όταν μου συνέβησαν, ξέρω γιατί δεν μίλησα. Τώρα ήρθε η στιγμή. Από ένα σημείο και μετά δεν το σκέφτεσαι. Δεν το ξεχνάς αλλά θάβεται».