Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα που θέλουν τη Σάσα Μπάστα και τον επιχειρηματία Δημήτρη Κουσαθανά να περνούν κρίση στο γάμο τους η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε και διέψευσε τις φήμες.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ της Real Life έγραφε πως η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από τρεις γάμους, πολιτικό, θρησκευτικό, αλλά και την τελετή όρκων στο Ντουμπά και παρόλο που αρκετά φιλικά πρόσωπα από το στενό περιβάλλον τους θεωρούν ότι θα υπάρξει επανασύνδεση για το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι το γυαλί έσπασε και δεν ξανακολλάει.

Το Cyclades24.gr, επικοινώνησε με την γνωστή τραγουδίστρια η οποία διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες και είπε τα εξής:

«Είμαστε καλύτερα από ποτέ και φυσικά διαψεύδουμε ότι δημοσιεύματα μιλούν για εμάς και την οικογένεια μας. Μετά από μια εξαιρετική καλοκαιρινή σεζόν στο νησί επιστρέφουμε και οι δύο στην Αθήνα στο σπίτι μας και συνεχίζουμε να πορευόμαστε μαζί. Ο Δημήτρης είναι κλειστός χαρακτήρας και δε του αρέσει όλο αυτό που γίνεται, γι αυτό και σας μιλάω».

Η Σάσα Μπάστα και ο Δημήτρης Κουσαθανάς παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 3 Δεκεμβρίου του 2018, όταν η τραγουδίστρια βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Νωρίτερα είχαν ανταλλάξει όρκους ζωής στο Ντουμπάι.