Φάουλ χαρακτήρισε η Naya το γεγονός πως είχε αποκαλύψει κατά λάθος το φύλο του μωρού που περίμενε η καλή της φίλη, Κατερίνα Στικούδη και εξαιτίας αυτού, από τότε οι σχέσεις τους έχουν μπει στο «πάγο». Η τραγουδίστρια, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open και αναφέρθηκε και στα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε στην Αλβανία και τις αναμνήσεις που έχει από τον πόλεμο.

«Δεν έχω περάσει εύκολα παιδικά χρόνια. Μιλάω για όταν ήμουν πάρα πολύ μικρή, στη Χειμάρρα. Θυμάμαι πολλές φορές με τον μπαμπά μου βγαίναμε περίπολο γύρω-γύρω απ’ το σπίτι για να ελέγξουμε αν υπάρχει κανείς που παραφυλάει. Θυμάμαι σφαίρες να πέφτουν μπροστά στα πόδια μας» ανέφερε αρχικά η Naya.

«Μία κούκλα είχα όλη κι όλη, που μου την είχε φέρει ο μπαμπάς μου από την Ιταλία, και είχα πάθει σοκ που την έβλεπα. Εμείς αντί για παιχνίδια είχαμε γκασμάδες και άλλα εργαλεία, που ήταν χρήσιμα για τον πόλεμο» πρόσθεσε στην συνέχεια η τραγουδίστρια.

Η παρεξήγηση με την Κατερίνα Στικούδη

«Σε εκείνη τη συνέντευξη χωρίς να το θέλω είπα ότι περιμένει αγοράκι και μετά συνειδητοποίησα ότι δεν το έχει πει η ίδια. Μεγάλο λάθος, φάουλ, το παραδέχομαι, αλλά δεν έγινε επίτηδες. Από τότε η Κατερίνα δε μου μιλάει. Με έχει κάνει block στο Instagram» ανέφερε η Naya.