Μεγάλη ήταν η προσφορά ηθοποιών στην αγγελία που είχε ανεβάσει ο Χρήστος Βασιλόπουλος για συμμετοχή σε γυρίσματα, χωρίς όμως μισθό, όπως έγραψε σε story του στο Instagram. «Το ποστ υπάρχει ακόμα, δεν κατέβηκε» διευκρινίζει, μετά τις αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Το κάστινγκ που ανέβασα στο facebook σχετικά με ένα μελλοντικό πρότζεκτ έκλεισε και είμαστε καλυμμένοι. Το ποστ υπάρχει ακόμα, δεν κατέβηκε, απλά έκλεισε λόγω μεγάλης προσφοράς ηθοποιών. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους και κυρίως τους δημοσιογράφους για τη θετική τους ενέργεια, γνωρίζοντας πολύ καλά τη δουλειά των ηθοποιών εκ των έσω».

Η αγγελία

Στη δημοσίευση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο ηθοποιός ζητά να δουλέψουν δωρεάν ηθοποιοί.

«Ζητούνται σπουδαστές/ηθοποιοί ηλικίας 25-70, για βοήθεια σε γύρισμα η και συμμετοχή (είτε με ρόλο είτε με βοηθητικό ρόλο) σε νέο project, με λίγη ώρα γυρίσματα στην Αττική. Στείλτε τα βιογραφικά και τις φωτογραφίες σας μέχρι τις 24 Σεπτέμβρη. Δεν θα υπάρχει πληρωμή, όμως η παραγωγή θα κρατήσει όλα τα βιογραφικά των συμμετεχόντων για μελλοντική συνεργασία. Το συγκεκριμένο project είναι ένα τεράστιο project και οι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν θα δουλέψουν άμεσα με τον σκηνοθέτη αλλά και τον πρωταγωνιστή (Χρήστος Βασιλόπουλος) αποκτώντας αρκετή εμπειρία» αναφέρει.

Η ανάρτησή του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με πολλούς να κατηγορούν τον ηθοποιό. Έτσι ο ίδιος σε ένα από τα σχόλια απάντησε: «Να σας ενημερώσω εσάς που στάζει φαρμάκι το στόμα σας ότι ούτε εγώ, αλλά ούτε και κανένας από την ομάδα σκηνοθεσίας και παραγωγής θα πληρωθεί. Δεν υποχρεώνουμε κανέναν να λάβει μέρος και είμαστε ξεκάθαροι από την αρχή. Οπότε δεν καταλαβαίνω πού είναι η ντροπή και πού το λάθος. Ίσα ίσα, όσοι θα συμμετάσχουν στο γύρισμα, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια γνωριμία με τον σκηνοθέτη. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αναφέρω ότι ακόμα και σήμερα, όταν στέλνω τις ακροάσεις μου στους σκηνοθέτες, καταναλώνοντας χρόνο και χρήμα, δεν πληρώνομαι ούτε κι εγώ».