Το μοντέλο Simone Holtznagel υπερασπίστηκε τον αυτό του μετά τη δημοσίευση στο Instagram φωτογραφιών της πριν και μετά, στις οποίες φαίνεται πως έχει χάσει αρκετό βάρος. Η Holtznagel και ο personal trainer και σύντροφός της Jono Castano μοιράστηκαν μια κοινή ανάρτηση, στην οποία το μοντέλο φαίνεται αρκετά αδυνατισμένο μετά τη «σκληρή δουλειά» στο γυμναστήριο.

«Πάντα βιάζονται να κρίνουν όμως κανένα αποτέλεσμα δεν προκύπτει από ένα εύκολο ταξίδι», έγραψε ο Castano. «Και πάλι θα τρως μπέργκερ κάθε τόσο και μπορείς να απολαύσεις ένα ή δύο μαρτίνι ή πέντε. Τόσο περήφανος για σένα μωρό μου».

Ορισμένοι σχολιαστές δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι με τις φωτογραφίες, υποστηρίζοντας ότι προωθούν έναν ανθυγιεινό τρόπο ζωής.

Όμως η Holtznagel έδωσε την απάντησή της, λέγοντας στη Daily Telegraph πως η διαφορά ανάμεσα στις δύο φωτογραφίες δεν ήταν και τόσο «δραστική» και ήταν το αποτέλεσμα συχνής γυμναστικής μετά τα κιλά που πήρε στη διάρκεια της πανδημίας.

«Από τότε που τελείωσε το lockdown και επέστρεψα στην πολυάσχολη ζωή, επέστρεψα και στη γυμναστική. Άνθρωποι σχολιάζουν και λένε ότι είναι προκλητικό και ότι το πριν και μετά δεν ανήκει στο 2022. Νόμιζα ότι αυτό που δεν κάνουμε το 2022 είναι να σχολιάζουμε τα σώματα άλλων ανθρώπων.

Θεωρούσα ότι έμοιαζα μια χαρά στα αριστερά, θεωρώ ότι μοιάζω μια χαρά και στα δεξιά. Έχω υπάρξει πιο παχιά και έχω υπάρξει πιο αδύνατη και ήμουν χαρούμενη και στα δύο στάδια της ζωής μου».

Το μοντέλο πρόσθεσε ότι τρώει μακαρόνια τέσσερις φορές την εβδομάδα και κάθε τόσο απολαμβάνει και κάποιο ποτό.

Μετά την κριτική, ανάρτησε βίντεο που τη δείχνουν στα McDonald’s με τον Castano. Μάλιστα, κάλεσε όποιον δεν είναι ικανοποιημένος από την ανάρτησή της να μην την ακολουθεί.