Οι άνθρωποι θρηνούν με διαφορετικούς τρόπους. Τρία μοντέλα που συμμετέχουν στον διαγωνισμό Miss BumBum του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσαν την Τετάρτη ότι θα κάνουν «νηστεία» από το σεξ για να τιμήσουν την βασίλισσα Ελισάβετ, ο οποία πέθανε την περασμένη εβδομάδα σε ηλικία 96 ετών. Η Andréa Sunshine, το μοντέλο που εκπροσωπεί το Λονδίνο, ανακοίνωσε την απόφασή της στο Instagram και στους 150.000 ακόλουθούς της, λέγοντας ότι θα κάνει «σεξουαλική αποχή» λόγω πένθους.

Η 53χρονη Sunshine, πρόσφατα έγινε πρωτοσέλιδο για τη δύσκολη προπόνησής της. «Ασκούμαι τουλάχιστον έξι φορές την εβδομάδα για τουλάχιστον τρεις ώρες. Εξαρτάται από το τι θα ενσωματώσω εκείνη την ημέρα, για παράδειγμα, αν είναι ημέρα χεριών ή ποδιών», είπε. Αναφορικά με την αποχή της από το σεξ είπε «Θρηνώ για μια εβδομάδα, όπως δεόντως ακολούθησαν όλοι όσοι τη σεβάστηκαν και την αγάπησαν», έγραψε το ξανθό μοντέλο, για το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ «Οπότε θα βάλω τον εαυτό μου σε σεξουαλική αποχή λόγω πένθους! Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της εν ειρήνη. #ripmajesty #london #uk».

Η δήλωσή της είχε απήχηση στο μοντέλο του Μάντσεστερ Mikaelly, η οποία δημοσίευσε παρόμοια ανάρτηση: «Σε ένδειξη πένθους για τη βασίλισσα Ελισάβετ, θα μείνω 1 εβδομάδα χωρίς σεξ», έγραψε το μοντέλο στους σχεδόν 3.000 followers της. Όπως ήταν φυσικό, η μελαχρινή καλλονή δημοσίευσε μια σέξι φωτογραφία δίπλα στην υπόσχεσή της. «Ο κόσμος είναι σε πένθος», πρόσθεσε.

Ένα τρίτο μοντέλο του διαγωνισμού, η Bianka Cabral, συμφώνησε επίσης για παύση από το σεξ, δηλώνοντας στους 594.000 followers της ότι θα απέχει για μία εβδομάδα ως ένδειξη σεβασμού στον αείμνηστη μονάρχη.

Bonjour Mon Amour. Hj tem Vasco bb💢😜

Posted by Bianka Cabral Musa do Vasco on Sunday, July 31, 2022

Η Post ήταν αυτή που επικοινώνησε με τα τρία μοντέλα για την απόφασή τους.

Πάντως, πολλές επιχειρήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο θρηνούν την βασίλισσα, κατεβάζοντας ρολά για μεγάλη περίοδο.