Το J2US επιστρέφει στον Alpha και τα ονόματα τα οποία ακούγονται είναι πολλά με κάποια από αυτά να προκαλούν έκπληξη. Στην εκπομπή Πρωινό μας του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε πως ανάμεσα στους συμμετέχοντες θα είναι και ο Άγγελος Μπράτης.

Η Έλενα Χριστοπούλου η οποία έχει συνεργαστεί με τον Άγγελο Μπράτη στο GNTM δεν έκρυψε την έκπληξη της.

«Έχω σοκαριστεί. Το ότι ο Άγγελος Μπράτης θα είναι στο J2US; Ο Άγγελος Μπράτης που εγώ ξέρω; Έχω πέσει από τα σύννεφα. Μου κάνει εντύπωση. Θα ήταν το τελευταίο όνομα που θα περίμενα να ακούσω», είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.

«Είναι ανατρεπτικός, ακομπλεξάριστος και τον είδαμε στο Star που έκανε μία συμμετοχή με τον φίλο του. Είναι ένας άνθρωπος που θέλει να δοκιμάζει νέα πράγματα», ανέφερε από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά.

Το εντυπωσιακό trailer

Το τρέιλερ της τέταρτης σεζόν του «Just the 2 of Us» με τον Νίκο Κοκλώνη είναι στον αέρα. Σε αυτό «πρωταγωνιστεί» τo κοντέινερ με το νούμερο 4 το οποίο «κρύβει» τον τέταρτο κριτή.

Οι κριτές του «Just the 2 of Us» Δέσποινα Βανδή, Σταμάτης Φασουλής και Βίκυ Σταυροπούλου αναρωτιούνται για το περιεχόμενό του. Ποιος είναι ο τέταρτος κριτής; Η απάντηση… αιωρείται.

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του J2US ξεκίνησε και το τρέιλερ είναι εντυπωσιακό.