Γενέθλια έχει αύριο η Ιωάννα Τούνη και ήδη προετοιμάζεται ψυχολογικά για να βγει από το σπίτι μετά από πάρα πολύ καιρό. Η influencer η οποία διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, έχει εξομολογηθεί μέσω του προσωπικού της λογαριασμό στο Instagram πως ο γιατρός της, της έχει συστήσει να μένει όσο το δυνατόν περισσότερο μέσα στο σπίτι.

Τη μέρα όμως των γενεθλίων της, θα κάνει μια μικρή… παρασπονδία μετά από πάρα πολύ καιρό θα βρεθεί στην Χαλκιδική. Μάλιστα εκεί, οι φίλες της ήδη της προετοιμάζουν ένα ιδιαίτερο δώρο αφού θα της κάνουν το «Gender Reveal».

Πρόκειται για ένα πάρτι στο οποίο το ζευγάρι μαθαίνει το φύλο του μωρού που περιμένει και συνήθως το έχουν διοργανώσει οι φίλοι του. Όπως είπε η Ιωάννα Τούνη σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το συγκεκριμένο πάρτι το διοργανώνει η φίλη της Λένια και εκείνη ανυπομονεί να μάθει αν το παιδί που περιμένει είναι αγόρι ή κορίτσι.

Μάλιστα, τόνισε πως εκείνη επιθυμεί να φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι ενώ ο αγαπημένος της σύντροφος, Δημήτρης Αλεξάνδρου επιθυμεί το πρώτο του παιδί να είναι αγοράκι.