Η Ιωάννα Τούνη ξαπλωμένη μόνιμα σε έναν καναπέ ή κρεβάτι είναι αναμφίβολα ένα περίεργο θέαμα για τους φίλους της που την έχουν συνηθίσει να βγαίνει έξω συνεχώς και να είναι αεικίνητη.

Όμως, η δύσκολη εγκυμοσύνη που αντιμετωπίζει η 29χρονη influencer την έχει αναγκάσει σε περιορισμό στο σπίτι με την ίδια να προσεύχεται να νιώσει λίγο καλύτερα για να μπορέσει έστω να γιορτάσει όπως θα ήθελε τα γενέθλιά της που είναι στις 10 Αυγούστου.

«Αυτόν τον μήνα έχω γενέθλια στις 10 Αυγούστου, Λέων είμαι και κάθομαι και σκέφτομαι, Θεούλη μου σε παρακαλώ, μέχρι τα γενέθλιά μου να είμαι λίγο καλύτερα, να πάω κάπου έξω με τους φίλους μου, να κάνω κάτι, να σβήσω μια τεράστια τούρτα…» εξομολογήθηκε τη Δευτέρα (1/8) η Ιωάννα Τούνη, η οποία επιθυμεί μέχρι τα γενέθλιά της να είναι καλύτερα!

Μάλιστα οι φίλοι της, της κάνουν συνεχώς παρέα στο σπίτι με τον κολλητό της Steve να την τρολάρει καθώς δεν αναγνωρίζει την νέα… εκδοχή της!

«Πού είναι η λάμψη, πού είναι η αστερόσκονη που είχες; Πού είναι όλη η χαρά;» τη ρώτησε σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο Steven Τούμπας.

Η Ιωάννα Τούνη ξαπλωμένη στον καναπέ και σκεπασμένη με κουβέρτα απάντησε γελώντας: «Η χαρά είναι μέσα μου, θα βγει κάποια στιγμή!».

Η influencer παραμένει στο σπίτι, καθώς ταλαιπωρείται από ναυτίες – «Τρώω φρυγανιές και λαπά»

Αν και ευτυχισμένη η ίδια που θα γίνει πρώτη φορά μανούλα, οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης της είναι πολύ δύσκολοι για την influencer. Αισθάνεται συνεχώς κουρασμένη και έχει πολλές ναυτίες.

Στο νέο της Instastory αποκάλυψε πως κάνει συνεχώς εμετό και νιώθει συνέχεια άρρωστη και ό,τι τρώει δυστυχώς την ενοχλεί, με συνέπεια να κάνει εμετό.

«Καλημέρα, κάθομαι σπίτι και τρώω φρυγανιές και λαπά εδώ και κάποιες μέρες, γιατί το στομάχι μου είναι χάλια. Απλά καταλήγω στο ότι ποιο είναι το νόημα να τρώω φρυγανιές και λαπά και να κάνω πάλι εμετό; Και να έχω ένα τσουρέκι με σοκολάτα που με περιμένει εκεί πέρα και μπορώ να το ζεστάνω λίγο στον φούρνο μικροκυμάτων και να το φάω! Κι ας το κάνω ρε παιδί μου και αυτό εμετό. Αλλά τουλάχιστον θα το έχω φάει», αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη.

Τελικά, σε επόμενο story η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε ότι ενέδωσε στις λιγούρες της και έφαγε τσουρέκι με σοκολάτα!