Στις φήμες πως έχει χωρίσει από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου θέλησε να απαντήσει η Ιωάννα Τούνη καθώς έχει δεχθεί μηνύματα από τους διαδικτυακούς της φίλους για το συγκεκριμένο θέμα. Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν από το προφίλ της γνωστής διαδικτυακής περσόνας Soula Glamorous η οποία αποκάλυψε πως το ζευγάρι, σταμάτησε να ακολουθεί ο ένας τον άλλον.

Η Ιωάννα Τούνη, μέσω ενός instastory στον προσωπικό της λογαριασμό τόνισε πως δεν είναι καλά στην υγεία της και πως «θα σας πω ό,τι θέλω όταν θέλω όπως κάνω πάντα».

«Δεν είμαι πάρα πολύ καλά στη υγεία μου από χθες το πρωί. Τώρα λίγο συνήλθα είμαι λίγο καλύτερα, είμαι σπίτι όλη μέρα. Είμαι τερματισμένη. Δεν ξέρω αν φαίνεται από τον έρπη και όλα τα πράγματα που βγάζω συνέχεια» είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Στη συνέχεια, η ίδια τόνισε πως: «Σχετικά με τα άπειρα δημοσιεύματα που γράφονται τις τελευταίες μέρες βδομάδες μήνες για πάντα, θα σας πω ό,τι θέλω όταν θέλω όπως κάνω πάντα. Οπότε μην μπαίνετε στην κλειδαρότρυπά μου, δεν σας απασχολεί τίποτα» και συνέχισε το βίντεο της με έναν διαγωνισμό που «τρέχει» στο προφίλ της.