Σχεδόν δύο δεκαετίες πριν, η Μαντόνα και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχαν καταφέρει να σοκάρουν και να προκαλέσουν ποικίλα σχόλια κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους στα μουσικά βραβεία MTV. Οι δυο τραγουδίστριες, το μακρινό 2003 αντάλλαξαν ένα φιλί στην σκηνή και άφησαν κοινό και τηλεθεατές, με το στόμα ανοιχτό.

Στην σκηνή των MTV, τότε, βρισκόντουσαν η Μαντόνα, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και η Κριστίνα Αγκιλέρα και είχαν σηκώσει στα ύψη το κέφι με την ερμηνεία του θρυλικού «Like A Virgin». Στο κλείσιμο του τραγουδιού αντάλλαξαν φιλιά στο στόμα και κατάφεραν να συζητηθούν περισσότερο από το ίδιο το τραγούδι.

Η Μαντόνα και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς «αναβίωσαν» το θρυλικό φιλί. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που έχει διαρρεύσει, η Μαντόνα ήταν ανάμεσα στους ελάχιστους ανθρώπους που κάλεσε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο γάμο της με τον Σαμ Ασγκαρί.

Η 40χρονη Μπρίτνεϊ Σπίαρς και η 63χρονη Μαντόνα ένωσαν για ακόμα μια φορά τα χείλη τους, ανήμερα του γάμου της ποπ σταρ με τον εκλεκτό της καρδιάς της. Στην πολυτελή έπαυλη στο Λος Άντζελες όπου έγινε και η δεξίωση η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εμφανίστηκε με ένα κοντό κόκκινο φόρεμα με κρόσια στα μανίκια, ενώ η Μαντόνα είχε επιλέξει ένα πολύχρωμο σύνολο και αντάλλαξαν το φιλί τους που τις ταξίδεψε σχεδόν 20 χρόνια πίσω.