Ενώ η δημοφιλής σειρά Grey’s Anatomy, που έχει πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν, διαδραματίζεται κυρίως στο νοσοκομείο, το κοινό δεν παίρνει πραγματικά μια γεύση από τα σπίτια των πρωταγωνιστών της. Γι’ αυτό και το housedigest.com έψαξε και βρήκε ποιος από τους πρωταγωνιστές της σειράς στην πραγματικότητα διαθέτει το πιο ακριβό σπίτι.

Grey’s Anatomy: Ο πρωταγωνιστής της σειράς με το πιο ακριβό σπίτι

Kevin McKidd

Προς έκπληξη όλων, αυτό είναι ο Όουεν Χαντ, κατά κόσμον Kevin McKidd. Αγόρασε το σπίτι του στο Λος Άντζελες για 4,6 εκατομμύρια δολάρια πριν από μερικά χρόνια και αν και το πούλησε τον περασμένο μήνα για 5,1 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Dirt, το σπίτι ονόματι Studio City ήταν άκρως εντυπωσιακό.

Κρυμμένο σε ένα καταπράσινο περιβάλλον

Το σπίτι του Kevin McKidd από το Grey’s Anatomy

Το σπίτι βρίσκεται σε μια απομονωμένη περιοχή στο Fryman Canyon πίσω από ιδιωτικές πύλες που περιβάλλεται από πανέμορφο πράσινο. Έχει έναν γήινο τόνο και λεπτομέρειες με λευκούς και μαύρους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η πίσω αυλή διαθέτει πολλά δέντρα και ψηλούς περιποιημένους φράχτες σε κάθε πλευρά, ενώ υπάρχει μια πισίνα με θαλασσινό νερό δίπλα σε έναν ξενώνα και ένας υπαίθριος χώρος μπάρμπεκιου.

Στο δεύτερο όροφο της κατοικίας υπάρχει ένα κατάστρωμα που συνδέεται με ένα από τα υπνοδωμάτια με πολλές ξαπλώστρες. Δημιουργεί, μάλιστα, την τέλεια σκιά στην κατώτερη βεράντα με την τραπεζαρία που βρίσκεται δίπλα σε ένα άλλο σετ από ξαπλώστρες με μαξιλάρια για άνεση και χαλάρωση.

Ένα μοντέρνο σπίτι με ζεστές δόσεις πολυτέλειας

Το σπίτι του Kevin McKidd από το Grey’s Anatomy

Το σπίτι εκτείνεται σε 4.307 τετραγωνικά μέτρα με τις γήινες αποχρώσεις να κυριαρχούν παντού. Το ασπρόμαυρο εσωτερικό έχει ξύλινες πινελιές παντού με διάφορα στυλ φωτιστικών σε κάθε δωμάτιο, ενώ διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια, όλα διακοσμημένα με το πιο μοντέρνο σύγχρονο στυλ. Κάθε δωμάτιο διαθέτει ψηλά ταβάνια και πολλαπλές μπαλκονόπορτες με το δικό τους ιδιωτικό μπαλκόνι που προσφέρει θέα στον καταπράσινο κήπο εξωτερικά.

Στην κουζίνα ξεχωρίζει ο κομψός μαρμάρινος πάγκος με μια σκούρα ξύλινη βάση ντουλαπιών και συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα που περιβάλλονται από ένα λευκό και γκρι εσωτερικό. Η ανοιχτή διάταξη του σαλονιού διαθέτει διάφορα καθιστικά, ένα πιάνο, ένα ριγέ οθωμανικό που χρησιμοποιείται ως τραπεζάκι του καφέ και διάφορα ξύλινα τραπεζάκια και σεντούκια. Το Zillow ισχυρίζεται ότι το σπίτι περιλαμβάνει και άλλες ανέσεις, όπως μια αίθουσα πολυμέσων, ένα γκαράζ τριών αυτοκινήτων κ.α.