Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε ο Σωτήρης Τσαφούλιας το μεσημέρι του Σαββάτου. Μιλώντας στη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη, ο γνωστός σκηνοθέτης αναφέρθηκε στη δικαίωση, τις δηλώσεις του που πολλές φορές γίνονται viral καθώς και το πλήθος των σειρών και ριάλιτι στην ελληνική τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Τσαφούλιας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πιστεύω στη δικαίωση, η Δικαιοσύνη έχει πολλά προβλήματα. Ο λόγος που τα αναδεικνύουμε και μέσα από τις σειρές και τις συνεντεύξεις είναι γιατί πρέπει να τα λύσει. Πιστεύω στη νέμεση, όχι με τη μορφή της εκδίκησης, αλλά αυτήν της Θείας Δίκης».

«Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να παίρνει τόσα εύσημα κανείς για το αυτονόητο. Το έχει πει πολύ εύστοχα ο φίλος μου, Πάνος Βλάχος σε μια συνέντευξη. «Ότι ο Τσαφούλιας γίνεται viral κάθε φορά που λέει κάτι με βάση αυτά που λέει, είναι πρόβλημα». Και έχει δίκιο».

«Δεν είμαι της άποψης να εξαφανιστεί τίποτα. Από οποιοδήποτε είδος, είτε σειράς είτε ριάλιτι, πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχουν όλα στις σωστές αναλογίες και το σωστό μέτρο» συμπλήρωσε ο Σωτήρης Τσαφούλιας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.