Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ βρέθηκε η Σάσα Μπάστα το μεσημέρι της Πέμπτης (12/05). Η τραγουδίστρια μίλησε για την σχέση που ανέπτυξε με την Αγγελική Ηλιάδη μέσα στη «Φάρμα», το reality του Ant1 στο οποίο συμμετείχαν και οι δυο. Μάλιστα, η Αγγελική Ηλιάδη τόνισε πως αν ξανακάνει παιδί θέλει να κάνει νονά την Αγγελική Ηλιάδη.

«Με την Αγγελική ήρθαμε πολύ κοντά και να ξέρεις πως αν κάνω ξανά παιδί, θα το βαφτίσει η Αγγελική και θέλω να βάλει όλο το λάδι», είπε αρχικά η Σάσα Μπάστα και εξέφρασε τη μεγάλη επιθυμία της να κάνει νονά του παιδιού της την Αγγελική Ηλιάδη. Μάλιστα τόνισε πως εάν η Αγγελική Ηλιάδη κάνει παιδί, θα είναι εκείνη η νονά.

Το ιδιαίτερο «χάρισμα» της κόρης της

Στην συνέχεια η Σάσα Μπάστα αναφέρθηκε στην κόρη της και το ιδιαίτερο «χάρισμα», που η ίδια δεν μπορεί να εξηγήσει. «Η κόρη μου είναι 3,5 και μου ζητάει όλη την ώρα να βγάζουμε φωτογραφίες και story και αν δεν της αρέσει μου λέει ξανά δεν ήταν καλό. Είναι απίστευτο το ότι η κόρη μου μιλάει αγγλικά ενώ κανείς μας δεν μιλάει αγγλικά στο σπίτι, ενώ το τάμπλετ το έχει μόνο ένα τέταρτο το βράδυ και ένα τέταρτο το μεσημέρι. Δεν ξέρω πως το κάνει αυτό» είπε χαρακτηριστικά η Σάσα Μπάστα.

Ο ρόλος της ως μητέρα

Η Σάσα Μπάστα μίλησε και για την σχέση με την κόρη της. «Είμαστε κάθε μέρα στον παιδότοπο, μπαίνω κανονικά μαζί της μέσα, εκεί κάνουμε τα πάντα. Είμαι αυστηρή όμως στο σπίτι, το ξέρω ότι δεν μου φαίνεται» είπε η τραγουδίστρια.