Στο πλατό της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» βρέθηκε καλεσμένος ο Αντώνης Καφετζόπουλος, το μεσημέρι της Πέμπτης (05/05). Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την αιχμηρή ανάρτηση που είχε κάνει σχετικά με τη Νατάσα Μποφίλιου και την αντιπολεμική συναυλία η οποία πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη Νατάσα Μποφίλιου. Με τη συγκέντρωση που έγινε είχα, η οποία έλεγε άρες μάρες κουκουνάρες. Ένας αχταρμάς και άρες μάρες κουκουνάρες, να μην πάρουμε θέση. Εδώ είναι απλά τα πράγματα, υπάρχει η Ρωσία και υπάρχει και η Ουκρανία που δέχτηκε μια εισβολή» ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

«Ή θα πεις αυτό το πράγμα ή μην πεις τίποτα. Η ουσία είναι ότι καταδίκαζα μια συγκέντρωση, η μόνη γνωστή καλλιτέχνης ήταν αυτή, οι αφίσες δεν έλεγαν τίποτα άλλο, η αφίσα έλεγε “η Μποφίλιου και άλλοι καλλιτέχνες”», είπε ο ηθοποιός.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος τόνισε στην συνέχεια: «Ως εκ τούτου έπρεπε να αναφερθώ στη Μποφίλιου και θεώρησα ότι είναι καλό να είμαι λίγο σκωπτικός. Δεν θέλω να κάνω κριτική στη Μποφίλιου για το πώς ασκεί την τέχνη της. Δεν ήταν προσωπικό, απλώς ειρωνεύτηκα λίγο το βιμπράτο».