Σε αντιπολεμική συναυλία η οποία πραγματοποιήθηκε με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία, αποφάσισε να συμμετάσχει η Νατάσσα Μποφίλιου και να πει δυο τραγούδια. Η απόφαση της τραγουδίστριας βρήκε αντίθετο τον Αντώνη Καφετζόπουλο ο οποίος εξέφρασε την άποψη του μέσω μιας ανάρτησης στα social media.

Η συναυλία έγινε και μάλιστα δίχασε, εκτός από τους εκπροσώπους της showbiz, και τους χρήστες του twitter.

Και μπορεί η απάντηση της Νατασσας Μποφίλιου να ήταν λιτή καθώς έχει επιλέξει να μην δυναμιτίζει ούτε την κόντρα με τον Αντώνη Καφετζόπουλο ούτε να προκαλεί την κοινή γνώμη, ο ηθοποιός προχώρησε σε νέα ανάρτηση – καρφί.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Καφετζόπουλος δημοσίευσε στα social media ένα σκίτσο στο οποίο ο Πούτιν απεικονίζεται να παίζει πιάνο πάνω στη βομβαρδισμένη Ουκρανία. «Μα Ρουσία πουνάει όταν σκουτώνει, να το τυμάσαι μικρή μου καρντιά, το Ρουσία πουνάει πάαντα όταν σκουτώνει, πάααντα» γράφει το σκίτσο που δημοσίευσε ο Αντώνης Καφετζόπουλος, παραφράζοντας στίχους από το γνωστό τραγούδι της Νατάσσας Μποφίλιου «Η καρδιά πονάει πάντα όταν ψηλώνει».

Την συγκεκριμένη ανάρτηση πρόβαλλαν στο «Πρωινό» του Ant1, το πρωί της Τετάρτης (16/03) με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει πως ο Αντώνης Καφετζόπουλος: «Είναι ένα εναντίον της στρατευμένης τέχνης».