Στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του εστίασε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης τη Μεγάλη Τετάρτη ο Τάκης Ζαχαράτος. Όπως μάλιστα αποκάλυψε υπήρχαν αρκετοί που διερωτούνταν «Τι είναι τούτο; Τραγουδιστής; Τραβεστί; Drag queen; Ηθοποιός;».

Μιλώντας για τη στιγμή που της ζωής του που τον σημάδεψε ο showman επεσήμανε πως αυτή ήταν ο θάνατος του πατέρα του. «Είναι πολύ νωπή ακόμα η απώλεια του πατέρα μου. Όταν έρχεται αυτή η ώρα έχεις δύο επιλογές: Ή να γίνεις ο πατέρας του εαυτού σου, ή να είσαι στη θέση του θύματος. Κρατάω μόνο τα ευχάριστα από την πατέρα μου, τη δύναμή του, είμαι εγώ ο μπαμπάς μου πια», είπε στο Mega και την εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

«Είπα ότι είμαι ο Τάκης Ζαχαράτος και βάλτε όποια ταμπέλα θέλετε»

«Και τώρα έχω δυσκολίες, άλλου τύπου. Στην αρχή της καριέρας μου έλεγαν, ”τι είναι τούτο; Τραγουδιστής; Τραβεστί; Drag queen; Ηθοποιός;”. Μέχρι πρόσφατα μου είπαν τι είναι αυτό που κάνεις. Στο τέλος είπα ότι είμαι ο Τάκης Ζαχαράτος, και βάλτε όποια ταμπέλα θέλετε» εξήγησε.

Κλείνοντας ο Τάκης Ζαχαράτος δήλωσε για τα επαγγελματικά σχέδια που έχει στο μυαλό του για το επόμενο διάστημα: «Θα κάνω μια περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση ”Έλα μες στην αγκαλιά μου”».