Στην εκπομπή «Love It» παραχώρησε συνέντευξη η make up Έλενα Ψωμά η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις συνεργασίες της με τη Βάσια Λόη, τη Βίκυ Καγιά, τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, αλλά και την κακοποίηση που είχε υποστεί από πρώην σύντροφό της. «Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, τώρα εντάξει έχουν περάσει και τα χρόνια που δεν έχω τίποτα προσωπικό, με τη Βάσια Λόη. Δεν αισθανόμουν ότι είχα επαφή με την κοπέλα, η χημεία μας δεν κούμπωνε», είπε αρχικά η Έλενα Ψωμά αναφερομένη στην συνεργασία της με τη Βάσια Λόη.

Για τη Βίκυ Καγιά, η Έλενα Ψωμά είπε: «Ήταν η φοβερή σεζόν που ήταν Νίκος Μουτσινάς – Κατερίνα Ζαρίφη, ξεκινάει Δέσποινα Καμπούρη – Γιώργος Λιανός, σταματάει, και συνεχίζει μετά Βίκυ Καγιά. Τη Βίκυ την ξέρω μόνο σαν μοντέλο, δεν ξέρω πώς είναι σαν συνεργάτης. Θυμάμαι τότε που είχε έρθει στον Πρωινό Καφέ, είχαν απολυθεί οι πάντες και είχε πάρει δικό της team. Και ξαφνικά κάποιοι άνθρωποι έμειναν χωρίς δουλειά, που αυτό ήταν το μόνο που εμένα δεν μου άρεσε».

Όσον αφορά τον συνάδελφό και φίλο της Κωνσταντίνο Εμμανουήλ ο οποίος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και μάχεται στους στίβους μάχης του Survivor παραδέχτηκε πως ενώ έχουν περάσει όμορφες στιγμές, εκείνος την έχει κάνει να κλάψει, καθώς δημιουργούσε ίντριγκες.

«Τον γνώρισα όταν ήταν 21 ετών. Έχω να πω ότι είναι ένα παιδί το οποίο ήταν πολύ φιλόδοξο και είναι, ήταν καλός στη δουλειά του την περίοδο που συνεργαστήκαμε, πάρα πολύ διαχυτικός και του εύχομαι καλή επιτυχία. Είναι έντονη προσωπικότητα. Έχει πολύ χιούμορ. Έχω γελάσει πολύ με τον Κωνσταντίνο. Έχω κλάψει πολύ με τον Κωνσταντίνο, με έχει στεναχωρήσει πολύ σε κάποιες φάσεις. Προσπάθησε να κάνει ίντριγκα ανάμεσα σε μένα και τη Ρούλα Σταματοπούλου που είμαστε πολύ αγαπημένες» είπε η Έλενα Ψωμά.

Όσον αφορά το ελληνικό #metoo και τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για ανθρώπους του θεάτρου, η Έλενα Ψωμά εξομολογήθηκε πως είχε συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη και δεν είχε πέσει στην αντίληψή της πως μπορεί να προβεί σε αυτά τα παραπτώματα.