Στο πλατό της εκπομπής «Κυψέλη» βρέθηκε καλεσμένος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης κιι μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το ελληνικό metoo και την σύζυγό του, Λένα Δροσάκη η οποία έκανε καταγγελία εναντίον γνωστού ηθοποιού.

«Για την κίνηση που έκανε η γυναίκα μου, νομίζω θα σκεφτόταν κανείς: “Α, έχεις κι ένα παιδί, που πας να μπλέξεις;”. Όμως, αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω να το κάνεις. Αυτά θα τα διαβάσει κάποια στιγμή το παιδί και θέλω να πιστεύω, πως θα νιώσει περήφανος», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός πρόσθεσε πως τα παιδιά της νέας γενιάς είναι πολύ πιο ενημερωμένα σε θέματα κακοποίησης σε σχέση με αυτά των παλαιότερων γενεών.«Νομίζω ότι τα νέα παιδιά είναι πολύ περισσότερο ενημερωμένα από τη δική μου γενιά. Είναι πιο εκπαιδευμένα. Αρχίζουν και βάζουν τα πράγματα στη θέση τους. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό», υπογράμμισε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο ηθοποιός τόνισε πως πλέον μεγαλύτερη σημασία παίζει το τι κουβαλάει ο καθένας μέσα του και όχι το πόσο καλός ηθοποιός είναι. «Φεύγουμε πλέον, από τους πολύ σημαντικούς ανθρώπους του θεάτρου, που όμως κουβαλούσαν όλο το υπόλοιπο κομμάτι, που ήταν τρομοκρατία. Αρχίζουμε και μπαίνουμε επιτέλους, στο κομμάτι “συνεργασία”», τόνισε.