Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η Χριστίνα Παππά το μεσημέρι της Τετάρτης (09/03) και η συζήτηση αρχικά πήγε στον πρώην σύζυγό της, Ιταλό μπασκετμπολίστα, Κλαούντιο Κολντεμπέλα. Όπως είπε η ηθοποιός, ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα είναι ο μόνος πρώην της με τον οποίο δεν διατηρεί επαφες.

«Δεν έχουμε καμία επαφή. Είναι ο μόνος από τους πρώην μου, που δεν έχουμε καμία επαφή. Ήταν άσχημο το τέλος. Δεν θέλω να μιλάμε όμως, έχουν περάσει τόσα χρόνια. Τώρα με τον κορονοϊό, πήρα έναν γνωστό μας στην Ιταλία και του είπα να πάρει ένα τηλέφωνο την οικογένειά του και να μάθει αν είναι καλά. Όταν χωρίσαμε, μου είχε ρίξει μία κακία, που δεν θα την ξεχάσω ποτέ, αλλά πάντα είναι στις προσευχές μου και θέλω να είναι καλά» είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Παππά.

Τα τρυφερά λόγια για τη νύφη της

Γιαγιά, για πρώτη φορά θα γίνει σε λίγο καιρό η Χριστίνα Παππά αφού η νύφη της, Άννα Μπεζάν, σύντροφος του γιου τη, Δημήτρη, είναι έγκυος. Η ηθοποιός μίλησε με τρυφερά λόγια για τη νύφη της. «Είναι στον τρίτο μήνα. Να σας πω την αλήθεια, δεν γνωρίζω και πολλά πράγματα, ξέρω ότι γνωρίστηκαν με τον Δημήτρη κατά τα τέλη Νοεμβρίου, κι έμεινε έγκυος τον Ιανουάριο σε ένα ταξίδι τους στο Παρίσι. Η κοπέλα είναι ηθοποιός, Ελληνίδα, ένα γλυκύτατο πλάσμα. Έχει μια φωνή μαγική κι είναι πολύ ταλαντούχα. Δεν ξέρω πολλά. Είναι ένα κορίτσι βασανισμένο κι εμένα αυτό με έχει φέρει πολύ κοντά της. Είναι ένα αξιόλογο κορίτσι, καλλιεργημένο κι έξυπνο. Εγώ της είπα να με νιώθει σαν μαμά της. Τα παιδιά μένουν μαζί τώρα», δήλωσε η Χριστίνα Παππά.