Η κακοκαιρία Ελπίδα επελαύνει στη χώρα και έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε πολλές περιοχές. Την ίδια ώρα που οδηγοί έμειναν εγκλωβισμένοι σε διάφορες κεντρικές αρτηρίες της χώρας, αρκετοί άστεγοι πολίτες προσπαθούσαν να βρουν καταφύγιο σε κοινωνικές δομές ώστε να προφυλαχθούν από το πολικό ψύχος και το χιόνι.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram γνωστοποίησε πως, χθες Δευτέρα (24/01), εντόπισε στην περιοχή του Κολωνακίου έναν άστεγο ο οποίος ήταν έρμαιο της κακοκαιρίας. Ο ηθοποιός αμέσως ήρθε σε επικοινωνία με την αρμόδια υπηρεσία του δήμου, προκειμένου να τον μεταφέρουν σε κάποια κοινωνική δομή για αστέγους. Δύο ώρες μετά, ξαναπέρασε από το ίδιο σημείο και ο άστεγος ήταν ακόμα εκεί.

Χωρίς να το σκεφτεί, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, αποφάσισε να πάρει τον άστεγο συμπολίτη του, στο σπίτι του ώστε να του εξασφαλίσει την ασφαλή διαμονή.

«Τον κύριο Ηλία από τις Σέρρες τον βρήκα στο πεζοδρόμιο στο Κολωνάκι με μια κουβέρτα. Πήρα τηλέφωνο να έρθουν να τον πάρουν. Μετά από δυο ώρες ξαναπέρασα. Δεν είχε γίνει τίποτα. Τον πήρα στο σπίτι μέχρι να περάσει ο χιονιάς και μέχρι να του βρω κάτι. Όποιος θέλει να βοηθήσει, ας στείλει μήνυμα. Ευχαριστώ» έγραψε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στη φωτογραφία που δημοσίευσε.