Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε συνέντευξη ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης το μεσημέρι της Τετάρτης (19/01) και προχώρησε σε μια τρυφερή εξομολόγηση για τους γονείς του και τα παιδικά του χρόνια ενώ θυμήθηκε πότε έπαιξε την καλύτερη παράσταση της ζωής του και για ποιο λόγο.

«Η πρώτη μου επαφή με την υποκριτική έγινε στο σχολείο. Έτυχε όπου πήγαινα να υπάρχουν θεατρικές ομάδες. Οι γονείς μου όταν χώρισαν ήμουν 4 ετών. Το γεγονός ότι μικρός συχνά ταξίδευα από Ελλάδα σε Αγγλία για να βλέπω τους γονείς μου ήταν μια ωραία αποσύνδεση από τα πράγματα. Ο πατέρας μου και η μητέρα μου ήταν πάντα “ανοιχτή καρδιά”» ανέφερε αρχικά ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Στην συνέχεια ο ηθοποιός πρόσθεσε πως: «Η μητέρα μου θα έρθει να μείνει στον πατέρα μου με την οικογένειά της και το αντίστροφο. Στην περίπτωση των γονιών μου, η βάση τους είναι ο άνθρωπος και όχι το εγώ τους. Πολλοί ισχυρίζονται ότι είναι ντροπαλοί και δεν λένε σ’ αγαπώ. Ούτε εγώ το έλεγα μικρός, μεγαλώνοντας, όμως, το κάνω πιο εύκολα».

Η καλύτερη παράσταση που έπαιξε στη ζωή του

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης εξομολογήθηκε πότε έπαιξε την καλύτερη παράσταση της ζωής του και για ποιο λόγο.

«Κάποια Χριστούγεννα ήρθε ένας ηλικιωμένος κύριος μόνος του στο θέατρο. Ρώτησε την ταμία “πόσο είναι το εισιτήριο;” και του λέει το αντίτιμο. Και βγάζει σιγά σιγά και πληρώνει σε slow motion. Το έβλεπα όλο αυτό. Θεωρώ ότι έπαιξα την καλύτερη παράσταση της ζωής μου για αυτόν τον άνθρωπο και δεν θα το μάθει ποτέ. Κατάλαβα πως αυτό που κάνουμε εκτός από διασκέδαση είναι και συντροφιά για κάποιους» είπε ο ηθοποιός.