Την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα προκάλεσε η καταγγελία της 24χρονης για ομαδικό βιασμό στη Θεσσαλονίκη σε prive party αλλά και οι αναφορές για «κύκλωμα μαστροπείας» που έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» της δικαιοσύνης.

Στα social media, το συγκεκριμένο θέμα βρίσκεται στα πρώτα trends με τους χρήστες να εκφράζουν την οργή τους για τους φερόμενους ως δράστες αλλά να δηλώνουν και την συμπαράστασή τους στην 24χρονη.

Φυσικά, όπως και στις υπόλοιπες υποθέσεις του ελληνικού metoo που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, μια από τις ερωτήσεις που κυριαρχούν είναι το :«τι δουλειά είχε εκεί;» αναφερόμενη στην 24χρονη που έκανε την καταγγελία.

Ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος διάβασε την συγκεκριμένη ερώτηση αλλά και ανάλογες τοποθετήσεις χρηστών, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ξέσπασε κατά όσων έχουν ανάλογες αντιλήψεις.

«Με στεναχωρεί να διαβάζω από γυναίκες ειδικά “τι δουλειά είχε εκεί το κορίτσι”,  “πληρωνόταν”, “ας πρόσεχε” κλπ.. Κάτω από όποιες συνθήκες ήταν εκεί το κορίτσι, πληρωνόταν δεν πληρωνόταν ή ξεγελάστηκε από τον πλούτο και το lifestyle, κανένας δεν έχει δικαίωμα να το ναρκώσει και να το […] με το ζόρι. Άντε σιχαμένες, είστε πιο αισχρά αρσενικά κι από άντρες τελικά. Ντρέπομαι!» έγραψε ο Χρήστος Δάντης.

Με στεναχωρεί να διαβάζω από γυναίκες ειδικά «τι δουλειά είχε εκεί το κορίτσι», «πληρωνόταν», «ας πρόσεχε» κλπ..Κάτω…

Posted by Christos Dantis on Monday, January 17, 2022