Είθε να αντιμετωπίσουμε όλοι το 2022 με ένα μόνο κομμάτι της ενέργειας που έφεραν στη… αυγή της νέας χρονιάς ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και η πρώην πρώτη κυρία Μισέλ Ομπάμα.

Με εμφανής την χαρούμενη και γιορτινή του διάθεση, αναδύοντας υγεία και ευτυχία το ζευγάρι γιόρτασε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς με στυλ, ροκάροντας και συντονίζοντας τα ολόμαυρά τους σύνολα.

Με το χέρι της στον ώμο του Μπαράκ, που την τράβηξε κοντά του, η Μισέλ Ομπάμα έστειλε σε εκατομμύρια ακολούθους της ευχές με το κλείσιμο του 2021 και την έλευση του 2022.

«Καλή Χρονιά από εμένα και το boo μου! Eύχομαι σε όλους μια χρονιά γεμάτη ευτυχία, αγάπη και καλή υγεία», έγραψε το βράδυ του Σαββάτου δίπλα στη φωτογραφία, η οποία έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 4 εκατομμύρια likes στο Instagram.

Νωρίτερα, ο Μπαράκ Ομπάμα είχε στείλει επίσης ένα tweet παραμονή της Πρωτοχρονιάς σχετικά με το γιατί είναι «αισιόδοξος» για το 2022.

Οι Ομπάμα δεν αποκάλυψαν καμία πρόσθετη λεπτομέρεια για τον εορτασμό τους.

Η οικογένεια, πάντως, απόλαυσε το ετήσιο ταξίδι διακοπών της στη Χαβάη, όπου γεννήθηκε ο Μπαράκ και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής του ηλικίας, νωρίτερα τον Δεκέμβριο.

Ο πρώην πρόεδρος και οι κόρες του ζευγαριού – η 20χρονη Σάσα και η 23χρονη Μάλια – φωτογραφήθηκαν να απολαμβάνουν τον ήλιο, ενώ έκαναν κωπηλασία στον ωκεανό στα ανοιχτά του νησιού Oahu.

Αλλά, φυσικά, το Διαδίκτυο είχε αρκετά να πει για τη νέα φωτογραφία του ζευγαριού, με πολλούς να τη θεωρούν το αγαπημένο τους στιγμιότυπο όλων των εποχών από το δίδυμο.