Πολύ ερωτευμένος είναι ο Γιώργος Σουξές και αυτό δεν κρύβεται. Ο ηθοποιός, το πρωί της Πέμπτης (02/12) βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» και έκανε την ανακοίνωση στον «αέρα». Ο Γιώργος Σουξές μάλιστα ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας σε λίγο καιρό με την κατά 20 χρόνια μικρότερη σύντροφό του.

«Γνώρισα μια γυναίκα τελείως διαφορετική από όποια είχα γνωρίσει μέχρι σήμερα. Είμαι πολύ ερωτευμένος με την Νικόλ. Συνειδητοποίησα ότι αυτήν θα έπρεπε να έχω από την αρχή στη ζωή μου. Ο γιος μου έμαθε από τα σάιτ ότι θα παντρευτώ», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Σουξές και εξομολογήθηκε πως ο γάμος τους θα γίνει στο Ναύπλιο στις 27 Αυγούστου.

Ο διάλογος του Γιώργου Σουξέ με την σύντροφό του

Ο Γιώργος Σουξές μοιράστηκε με τους παρουσιαστές του «Πρωινού» έναν διάλογο που είχε με την αγαπημένη του και κατάφερε να συγκινήσει τον Γιώργο Λιάγκα. «Της είπα, βρε αγάπη μου γλυκιά εμένα με βλέπεις, δεν είμαι όμορφος, εσύ είσαι κούκλα, δεν έχω πολλά λεφτά, ηθοποιός είμαι και ούτε και νέος είμαι. Και μου απάντησε: “Εγώ εσένα θέλω”. Τι να πώς εγώ τώρα; Ε, έλιωσα», είπε ο ηθοποιός και συγκίνησε τον Γιώργο Λιάγκα.