Για τα παιδικά της χρόνια, την μάχη που έδωσε με τα παραπανίσια κιλά της αλλά και την εποχή που έφτασε στα όρια της νευρικής ανορεξίας μίλησε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η ηθοποιός Ελένη Καρασκάση. Όπως υπογράμμισε όταν ήταν παιδί και πήγαινε σχολείο το «ντουλάπα» και το «χοντρή» ήταν καθημερινή συζήτηση.

«Με τον άντρα μου γνωριστήκαμε σε δουλειά. Γίναμε φίλοι και μας προέκυψε και ο έρωτας. Είχα κολλήματα εκείνη την εποχή και πίστευα ότι οι άνδρες πρέπει να είναι μεγαλύτεροι» είπε μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Ελένη».

«Ήμουν 100 κιλά, πήγα στα 70, μετά στα 80 κάτι κι εκεί ξεκίνησα μία δίαιτα, όπου έχασα τον έχασα τον έλεγχο. Έφτασα χωρίς να το καταλάβω στα 51 κιλά μέσα σε 6 μήνες και μετά με ένα ατύχημα που είχα από την στεναχώρια έφτασα στα 49. Πέρασα τη φάση που βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και δεν καταλαβαίνεις ότι είσαι πετσί και κόκκαλο» είπε αναφερόμενη στο πώς βρέθηκε ένα βήμα πριν την νευρική ανορεξία αλλά κατάφερε να την κερδίσει.

«Μέσα στην τάξη το πώς αντιμετώπιζαν τα παιδιά την διαφορετικότητα ήταν τρομακτικό»

Μιλώντας στα χρόνια που ήταν μαθήτρια η ηθοποιός αποκάλυψε: «Μέσα στην τάξη το πώς αντιμετώπιζαν τα παιδιά την διαφορετικότητα ήταν τρομακτικό. Το ”ντουλάπα” και το ”χοντρή” ήταν καθημερινή συζήτηση όταν ήμουν παιδί. Ευτυχώς μεγάλωσα σε οικογένεια που δεν προσπάθησε να με αλλάξει».

Αφορμή για να χάσει βάρος ήταν μία συζήτηση που είχε με την Κάρμεν Ρουγγέρη, όταν η Ελένη Καρακάση ήταν 17 ετών, και την προέτρεψε να χάσει βάρος ώστε να βρει στην αρχή πιο εύκολα ρόλους.

«Δεν έχω μείνει χωρίς δουλειά, δεν διστάζω να δηλώνω την παρουσία μου»

Ως ηθοποιός, το χειρότερο που βίωσε ήταν όταν έσκασε η κρίση στην Ελλάδα. «Ήταν το μεγαλύτερο χαστούκι που έφαγα», είπε και πρόσθεσε πως δεν έχει μείνει χωρίς δουλειά, γιατί δεν διστάζει να δηλώνει την παρουσία της.

«Στις Άγριες Μέλισσες εγώ πήρα τηλέφωνο τον Γιάννη Καραγιάννη και του είπα ότι δεν θέλω να είμαι σε αυτή τη δουλειά» είπε κλείνοντας.