Το σατιρικό trailer της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open που έγινε με φόντο τον Πύργο του Άιφελ προκάλεσε την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου η οποία βρισκόταν στο Παρίσι με φίλες και συνεργάτιδες της και θεώρησε πως είναι κοροϊδευτικό ως προς εκείνη.

«Δεν έχω λόγια για αυτή την μικροπρέπεια. Θλίψη και πάλι θλίψη» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου. «Όταν το είδα με έπιασε σφίξιμο στο στομάχι… πόσο χυδαίο! Δεν πειράζει όμως… Είμαι συνηθισμένη στα χτυπήματα κάτω από την ζώνη! Απλά θλίψη. Κρίμα για την Μπέττυ που συνεχίζει παλιακές στρατηγικές και όλα αυτά για να κάνει 4 – 5%» έγραψε σε ένα Instastory στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κατερίνα Καινούργιου μόλις είδε το trailer της «αντίπαλης» εκπομπής.

Η απορία της Νικόλεττας Ράλλη

Η Νικολέττα Ράλλη η οποία ανήκει στην ίδια επαγγελματική στέγη με την Μπέττυ Μαγγίρα, ρωτήθηκε για την «κόντρα» με την Κατερίνα Καινούργιου μέσω ενός Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια απάντησε στους διαδικτυακούς της φίλους και απόρησε ποιος δημιουργεί αυτές τις κόντρες.

«Λοιπόν κουκλάκια μου ζωγραφιστά. Μιας και έχω εμπειρία  λόγω δουλειάς. Το τρέιλερ που λέτε του Ποιος είναι πρωινιάτικα, έχει γυριστεί 100% στο τέλος της εκπομπής της Παρασκευής. Όπως συνηθίζεται να κάνουν αρκετές εκπομπές μετά το πέρας τους. Για να το έχουν έτοιμο για την επόμενη. Εάν τσεκάρετε τα ρούχα του τρέιλερ και της εκπομπής της Παρασκευής. Βάζω και στοίχημα ότι θα είναι ίδια. Πράγμα που σημαίνει ότι η Κατερίνα Καινούργιου δε θα είχε κάνει καν check in στο Παρίσι. Μα πραγματικά ποιος τις δημιουργεί αυτές τις ίντριγκες» έγραψε η Νικολέττα Ράλλη.