Η Madonna σόκαρε το κοινό σκηνή των Brit Awards, όταν στο πλαίσιο του σόου της, έπεσε από τη σκηνή από σχετικά μεγάλο ύψος και με άτσαλο τρόπο. Η 56χρονη σταρ σηκώθηκε και συνέχισε κανονικά την παράστασή της αποδεικνύοντας ότι δεν την αποκαλούν τυχαία «βασίλισσα».

Για την τούμπα της της, τους θαυμαστές της αλλά και για τα παιδιά της μίλησε η Madonna καλεσμένη στην εκπομπή The Jonathan Ross Show που θα βγει στον αέρα τον Μάρτιο.

Η 56χρονη σταρ τραγούδησε το νέο της single «Living For Love» ζωντανά στο φινάλε στην τελετή των μουσικών βραβείων το βράδυ της Τετάρτης, η κάπα που φορούσε την τράβηξε προς τα πίσω.

Όπως παραδέχτηκε η ίδια, το ατύχημα ήταν απόλυτα αληθινό και όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε για την απίστευτη σύμπτωση ότι το τραγούδι που τραγουδούσε όταν έπεσε μίλαγε για πτώση, η Madonna απάντησε γελώντας «δεν ξαναγράφω τέτοιους στίχους. Το σύμπαν μάλλον προσπαθούσε να μου δώσει ένα μάθημα».

Μιλώντας για το τραγούδι της «Devil Pray» το οποίο περιλαμβάνει στίχους όπως «we can get high, we can get stoned, we can do Es, we can do acid» η σταρ παραδέχτηκε ότι δεν της αρέσει να κάνει χρήση ναρκωτικών, παρόλο που τα έχει ήδη δοκιμάσει στο παρελθόν, αλλά ότι δεν θα μπορούσε να πει στα παιδιά να μην κάνουν: «Δεν είμαι φαν των ναρκωτικών. Απλώς δεν μου ταιριάζουν. Έχω δοκιμάσει ναρκωτικά πάρα πολλά χρόνια πριν και δε μου άρεσε. Άρχισα να κατεβάζω μπουκάλια νερό ελπίζοντας να τελειώσει».

Όσο για το πώς θα αντιμετώπιζε το συγκεκριμένο θέμα με τα παιδιά της, την 18χρονη Lourdes, τον 14χρονο Rocco και τους 9χρονους Mercy και David η ίδια απάντησε: «Θέλω μόνο να ζητήσω από την Λούρδη να πάρει σοφές αποφάσεις και να κάνει πράγματα με μέτρο και να μην πίνει αλκοόλ με ναρκωτικά. Δεν μπορώ να «όχι, μην το κάνεις γιατί είναι λίγο περίεργο και άδικο από τη στιγμή που εγώ η ίδια το έκανα» λέει χαρακτηριστικά.