Για τους γιους της, το σύζυγό της, το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού και την αποχή της από την τηλεόραση μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Ο Θοδωρής είναι ένας μπαμπάς που ασχολείται πάρα πολύ με τα παιδιά του. Από την αρχή ήταν αφιερωμένος εκεί. Ασχολείται με τα πάντα. Ό,τι κάνω εγώ το κάνει και εκείνος. Μπορεί να μην ξέρει λεπτομέρειες, γιατί το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στη μαμά, αλλά κατά τα άλλα είναι πολύ κοντά στα αγόρια» είπε η παρουσιάστρια για το ρόλο του τραγουδιστή ως πατέρας, στο περιοδικό «ΕΓΩ».

Παρόλο που οι γιοι της απασχολούν το 100% του χρόνου της, η Σίσσυ Χρηστίδου αποκαλύπτει: «Από μικρή ήθελα να κάνω μια μεγάλη οικογένεια. Βέβαια, πίστευα πως θα ήταν πιο εύκολο. Θεωρούσα ότι δεν είναι καθόλου δύσκολο να έχεις τέσσερα και πέντε παιδιά. Ένα παιδί, όμως, έχει πολλές ευθύνες. Ωστόσο, εξακολουθώ να θέλω μεγάλη οικογένεια, να θέλω κι άλλα παιδιά σημειώνοντας: «Θα ήθελα άλλο ένα παιδί σίγουρα. Άντε για να δούμε. Θέλω κι ένα κορίτσι!».

Η παρουσιάστρια μιλάει για την αποχή της από την τηλεόραση αλλά και το κατά πόσο προσέχει το βάρος της:
«Προσπαθώ να τρώω σωστά. Όμως, η αλήθεια είναι ότι τώρα είμαι πιο χαλαρή από ό,τι την εποχή που έβγαινα στην τηλεόραση. Εκεί υπήρχε πολλή πίεση. Τώρα δεν αγχώνομαι, έχω ακόμη 6-7 κιλά από τη δεύτερη εγκυμοσύνη, αλλά προσπαθώ να τρέφομαι σωστά. Όμως, δεν μπαίνω σε διαδικασία να κάνω εξαντλητικές δίαιτες, τρώω ό,τι τρώμε στο σπίτι. Στη δεύτερη εγκυμοσύνη πήρα πολύ λιγότερα κιλά από την πρώτη, αλλά και πάλι το σώμα μου δεν έχει επανέλθει».

Τέλος η Σίσσυ Χρηστίδου παραδέχεται ότι μπορεί να της λείπει η τηλεόραση όμως δύσκολα θα επέστρεφε σε αυτή:

«Μου λείπει, όταν πηγαίνω σε εκπομπές και βρίσκομαι σε αυτό το περιβάλλον. Αλλά από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να σου πω ότι το σκέφτομαι», αποκαλύπτοντας παράλληλα: «Φέτος έφτασα πολύ κοντά στο να αναλάβω καθημερινή εκπομπή. Σκέφτηκα, όμως, ότι έπρεπε να αφήσω τελείως τις υπόλοιπες ασχολίες μου και δεν ήθελα. Τώρα ζω έρωτα με αυτό που κάνω εκτός τηλεόρασης. Δε λέω, την αγαπώ την τηλεόραση και συνεχίζω να τη θεωρώ δουλειά μου, όμως δύσκολα θα επέστρεφα αυτή τη στιγμή».