«Δεν μπορώ τους δήθεν καλλιτέχνες που τραγουδούν έντεχνα»

Σαββιδάκης: Το παίζουν καλότεχνοι και ψευτο-κουλτουριάδηδες


LIFESTYLE
16:52
27/06/2014
«Δεν μπορώ τους δήθεν καλλιτέχνες που τραγουδούν έντεχνα»
1
loading

Για το αν έχει κάποια πικρία από τους συναδέλφους του, αλλά και το είδος μουσικής που δεν αντέχει να ακούει μίλησε ο Γιάννης Σαββιδάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Καμία πικρία δεν κρατώ. Ούτε από το τραγούδι ούτε από το χώρο ή τους συναδέλφους μου. Βρίσκομαι στη μουσική από τις αρχές του ’90, σχεδόν 24 χρόνια. Να φανταστείς, πρώτα ξεκίνησα εγώ και μετά από ένα χρόνο βγήκε και ο Σάκης Ρουβάς. Όλα αυτά τα χρόνια αντιμετώπισα κακές συμπεριφορές, αρρωστημένη ζήλια και φυσικά τον ανταγωνισμό των συναδέρφων, οι οποίοι δεν με αντιμετώπιζαν πάντα με αξιοπρέπεια. Αλλά αυτά είναι μεμονωμένα περιστατικά και δεν αξίζει να τους δίνεις παραπάνω σημασία», δήλωσε στο περιοδικό Like ο νικητής του «Your Face sounds Familiar».

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στο είδος μουσικής που δεν αντέχει να ακούει με τίποτα: «Τα έντεχνα. Αυτά τα δήθεν κουλτουριάρικα που τα τραγουδούν δήθεν καλλιτέχνες, δεν τα μπορώ καθόλου. Το παίζουν καλότεχνοι και ψευτο-κουλτουριάδηδες. Ο κόσμος μπορεί να μην τους καταλαβαίνει, εγώ τους ξεχωρίζω από μακριά. Βέβαια, να πούμε ότι σε όλα τα είδη μουσικής υπάρχει το καλό και το κακό τραγούδι».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Dim Kent

    Το \"έντεχνο\" Γιάννη μου είναι ένας όρος που έβγαλαν οι ίδιοι... μη μασάς!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει