Η αντισυμβατική Σμαράγδα Καρύδη σε πρόσφατη συνέντευξή της τα είπε «έξω από τα δόντια» σχολιάζοντας το πώς διαχειρίζεται το brand name που έχει σχηματιστεί γύρω από το όνομά της.

«Στη Μύκονο έχω πάει δύο φορές. Μια με τα παιδιά του “Παρά 5”, όταν κάναμε τα γυρίσματα, και άλλη μια για να δω πώς είναι το νησί. Τελικά, πέρασα χάλια! Με πατούσαν στα Ματογιάννια, με έσπρωχναν, δεν απόλαυσα τίποτα. Και δεν βρήκα κάποια ομορφιά σε όλο αυτό. Έτσι αποφάσισα ότι δεν ξεκουράζομαι με αυτόν τον τρόπο, ούτε διασκεδάζω. Από την άλλη, σε προκαλώ να ρωτήσεις όλους σου τους συναδέλφους, αν τους έχω πάρει ποτέ κάποιο τηλέφωνο για να γράψουν κάτι για μένα ή για να στήσουμε κάποιο παπαρατσικό θέμα. Δεν το έχω κάνει ποτέ!» δήλωσε στο κυπριακό Down Town.

Όταν μάλιστα την ρώτησε ο δημοσιογράφος για το brand name «Σμαράγδα Καρύδη», η ηθοποιός απάντησε: «Αχ, άσε τις π…ές ρε… Ποιο brand name και μ…ες; Εγώ ξεκίνησα αυτή τη δουλειά, επειδή τη γουστάρω και ήθελα να παίξω, όχι για να γίνω γνωστή, αλλά επειδή μου άρεσε και μου αρέσει ακόμα αυτό που κάνω. Δεν το έκανα για να γίνω celebrity. Ξέρω, βέβαια, ότι και το celebrity είναι ένα επάγγελμα, αλλά, σίγουρα, όχι το δικό μου».